Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Snelcursus

Elke schoolvakantie organiseren wij een snelcursus voor diploma B en diploma C in zwembad De Hout. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen. Wij geven echter geen garantie dat het diploma wordt behaald. Wij doen er uiteraard wel alles aan om dit te realiseren.

Wanneer u een zwemlespakket inclusief diploma B of C heeft aangeschaft en de kosten voor diploma B of diploma C al zijn voldaan komen er geen extra kosten bij. Heeft u geen pakket? Dan zijn de kosten voor het B diploma € 175,00 en voor een C-diploma € 206,00. Aanmelden of meer informatie vragen kan bij de receptie van zwembad De Hout tijdens de openingstijden van het bad (072-5489326) of via kashout@alkmaarsport.nl. Meld bij de aanmelding altijd de naam en geboorte datum van uw kind. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Vol = vol.

Handig om te weten

  • De kinderen hebben per dag 3x 1 uur les
  • Geef uw kind 2 drankjes mee voor in de pauze
  • Geef uw kind wat fruit, ontbijtkoek, sultana o.i.d. mee voor in de twee pauzes. Geef niet te zwaar eten mee, omdat de kinderen daarna nog moeten zwemmen
  • Geef uw kind een extra badhanddoek mee. Daarnaast is het ook handig om (bad)slippers mee te geven