Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Quintet zwemles

Quintet zwemles, de naam zegt het al: zwemles in kleinere groepen van maximaal 5 kinderen. Door deze kleine groepen is er meer persoonlijke aandacht voor uw kind. Uw kind zwemt echter wel met andere kinderen samen, zo kunnen de kinderen zich aan elkaar optrekken. Daarnaast is dit voor de kinderen ook leuker.

Quintet zwemlessen worden aangeboden op:

Dag Tijd
Dinsdag 15.45 - 16.30 uur
Dinsdag 17.15 - 18.00 uur
Donderdag 17.15 - 18.00 uur

  Meer informatie

  De kosten bedragen €119,20 per 8 weken. Er zijn 8 lessen per leskaart die u in 9 weken kunt gebruiken. Wanneer kinderen die nu lessen volgen in zwembad Hoornse Vaart in aanmerking komen voor de Quintet zwemles zullen zij uitgenodigd worden door zwemlescoördinator Rob of Karin. Kinderen die nu starten met zwemles kunnen na de Waterfestijn lessen een keuze maken voor reguliere groepslessen, Quintet les of wellicht privé les. Inschrijven voor de Waterfestijn lessen kan via de online omgeving van Alkmaar Sport of via de receptie van sportcomplex Hoornse Vaart.

  De kinderen starten op dinsdag of donderdag om 17.15 uur. Tot aan het diploma A blijven de kinderen zwemles volgen op deze dag. Het tijdstip van een volgend lesniveau voor het A-diploma verschuift maximaal 45 minuten naar voren of 45 minuten naar achteren. Na het diplomazwemmen voor A kunnen de kinderen doorstromen naar de groepslessen voor B en C. De tarieven voor het B- en/of C-diploma zijn te vinden op het tabblad Tarieven.

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  Inschrijven