Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

ABC-zwemles

ABC-zwemles, dé basis voor een leven lang zwemplezier!

Naast kwaliteit staat plezier voor het kind bij de zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar voorop. U kunt bij onze lessen altijd meekijken via een scherm, vanaf de tribune of uit de hal. Voor ouders die de lessen bijwonen is er gratis WiFi in het zwembad. Onze zwemleskinderen mogen tijdens de recreatieve uren gratis zwemmen op vertoon van hun sportpas met lesabonnement in zowel zwembad Hoornse Vaart als De Hout in Alkmaar. En u kunt de vorderingen volgen via het Leerlingvolgsysteem.

De wachttijd bedraagt momenteel 5 maanden.

Inschrijven?

Het inschrijven voor de Waterfestijn zwemles en daaropvolgend de ABC-zwemles kan gedaan worden in de online omgeving van Alkmaar Sport. U kunt uw zoon of dochter aanmelden vanaf het moment dat hij/zij de leeftijd van 4,5 jaar heeft bereikt. Let u erop dat u niet uw eigen gegevens, maar die van uw kind invult?

Heeft u al een Sportpas voor uw zoon of dochter, dan is opnieuw aanmelden niet nodig.

Informatieboekje

Alle informatie over onze zwemlessen vindt u in ons zwemlesinformatieboekje. Dit kunt u hier downloaden.

Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Zit jouw kind al op zwemles? Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook van levensbelang in een land vol water. Wil je graag dat je zoon of dochter op zwemles gaat, maar is er geen geld om de lessen te betalen? Jeugdfonds Sport & Cultuur kan in sommigen gemeenten helpen! Zij betalen voor kinderen het lesgeld voor zwemlessen als er thuis niet genoeg geld is. Bekijk de voorwaarden op de website Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven