Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

ABC-zwemles

ABC-zwemles, dé basis voor een leven lang zwemplezier!

Naast kwaliteit staat plezier voor het kind bij de zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar voorop. U kunt bij onze lessen altijd meekijken via een scherm, vanaf de tribune of uit de hal. Voor ouders die de lessen bijwonen is er gratis WiFi in het zwembad. Onze zwemleskinderen mogen tijdens de recreatieve uren gratis zwemmen op vertoon van hun sportpas met lesabonnement in zowel zwembad Hoornse Vaart als De Hout in Alkmaar. En u kunt de vorderingen volgen via het Leerlingvolgsysteem.

De wachttijd bedraagt momenteel 6 maanden.

Inschrijven?

Het inschrijven voor de Waterfestijn zwemles en daaropvolgend de ABC-zwemles kan gedaan worden in de online omgeving van Alkmaar Sport. U kunt uw zoon of dochter aanmelden vanaf het moment dat hij/zij de leeftijd van 4,5 jaar heeft bereikt. Let u erop dat u niet uw eigen gegevens, maar die van uw kind invult?

Heeft u al een Sportpas voor uw zoon of dochter, dan is opnieuw aanmelden niet nodig.

Nieuwe zwemdiplomalijn

Alkmaar Sport heeft vanaf september 2021 haar eigen diploma’s voor het zwem-ABC. De nieuwe zwemdiplomalijn dient ter vervanging van de diploma’s die door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ worden uitgeven. Het doel van de nieuwe diplomastructuur is om de kwaliteit van de zwemlessen te verhogen, om flexibel in te springen op actuele trends of behoeftes en om de zwemlessen leuker te maken waardoor kinderen worden gestimuleerd om het gehele zwemlestraject te doorlopen. Kinderen zijn namelijk pas echt veilig in het water als zij over het complete zwem-ABC beschikken.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Kijk dan even in de Q&A en misschien staat uw vraag hier wel tussen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven