Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Tarieven vanaf 1 september 2020


Hoornse Vaart

Dagkaart

10-badenkaart*

Kinderen tot 1 jaar
gratis

Personen 1 t/m 17 jaar €3,80

€34,20

Personen 18 jaar en ouder

€5,10

€45,90

Entree met sportpaspoort (per tourniquette)

€1,80


Entree met sportpaspoort (aan de kassa) €2,00


* 10 badenkaarten zijn gekoppeld aan de SportPas en vanaf aanschafdatum maximaal 12 maanden geldig.

Sportpaspoort

12 maanden geldig

Personen t/m 17 jaar

€27,00

Personen 18 jaar en ouder

€46,00

  • Alle abonnementen zijn gekoppeld aan een SportPas. Deze SportPas is persoonsgebonden. Voor deze plastic transponderkaart betaalt u eenmalig een bijdrage van €5,-. U kunt de SportPas aanschaffen aan de kassa.
  • Wilt u uw Sportpas opwaarderen c.q. verlengen? Dat kan hier. Meer informatie over het sportpaspoort, de Sportpas en de algemene voorwaarden is te vinden op www.alkmaarsport.nl/sportpas.

Inwoners van Alkmaar met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm komen in aanmerking voor korting op het sportpaspoort. Als u recht hebt op de gratis AlkmaarPas, dan krijg u korting op het sportpaspoort in de vorm van een digitaal ticket. Laat bij aanschaf van uw sportpaspoort bij de kassa van het zwembad of de ijsbaan uw pas scannen, dan wordt het sportpaspoort-voucher van uw pas afgeboekt. Het sportpaspoort kost dan €7,90 (€4,20 voor personen t/m 17 jaar).

Tarieven aquasporten en zwemlessen

Tarieven whirlpool

Een muntje voor de whirlpools kost €2,50. Muntjes zijn te verkrijgen aan de kassa van het zwembad. U kunt deze ook aanschaffen bij De Binnenvaart, de horecagelegenheid.

Zonnebanken

Gebruik van de zonnebanken is €6,-. Voor bezitters van een Sportpaspoort bedragen de kosten voor het gebruik van de zonnebank €5,00 + een entreeticket.

Overige informatie

Wist u dat u veel zaken thuis kunt regelen wat betreft het sportpaspoort, tegoed ophogen, entreekaart kopen en rittenkaart ophogen? Hierdoor kunt u bij binnenkomst rechtstreeks via de tourniquets naar binnen en hoeft u niet in de rij te staan bij de receptie.

Wat kunt u zelf doen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven