Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Tarieven per 1 januari 2023 *

Hoornse Vaart
Dagkaart **
10-badenkaart ***
Kinderen tot 1 jaar
gratis
Personen 1 t/m 17 jaar €4,10
€36,90
Personen 18 jaar en ouder €5,50 €49,50
Entree met sportpaspoort (per tourniquette) €1,95
Entree met sportpaspoort (aan de kassa) €2,20


* Tariefsverhoging Alkmaar Sport N.V. 2023: middels een tariefsverhoging van 5,1% per 1 januari 2023 welke afgerond worden op tienden naar boven, verwacht Alkmaar Sport N.V. een gedeelte van de extra kosten te kunnen dekken welke vooral betrekking hebben op de gestegen energie-, water-, (bouw)materialen- en onderhoudskosten.
** Onze tarieven worden elk jaar in september geïndexeerd. Meer informatie vindt u in de algemene voorwaarden voor het gebruik van onze Alkmaarse sportaccommodaties.
*** 10 badenkaarten zijn gekoppeld aan de SportPas en vanaf aanschafdatum maximaal 12 maanden geldig.

Koop hier uw ticket voor zwembad Hoornse Vaart Volwassenen Koop hier uw ticket voor zwembad Hoornse Vaart Jeugd (1 t/m 17 jaar)

Sportpaspoort

Sportpaspoort

12 maanden geldig

Personen t/m 17 jaar

€29,50

Personen 18 jaar en ouder

€50,-


  • Alle abonnementen zijn gekoppeld aan een SportPas. Deze SportPas is persoonsgebonden. Voor deze plastic transponderkaart betaalt u eenmalig een bijdrage van €5,-. U kunt de SportPas aanschaffen aan de kassa.
  • Wilt u uw Sportpas opwaarderen c.q. verlengen? Dat kan hier. Meer informatie over het sportpaspoort, de Sportpas en de algemene voorwaarden is te vinden op www.alkmaarsport.nl/sportpas.

Inwoners van Alkmaar met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm komen in aanmerking voor korting op het sportpaspoort. Als u recht hebt op de gratis AlkmaarPas, dan krijg u korting op het sportpaspoort in de vorm van een digitaal ticket. Laat bij aanschaf van uw sportpaspoort bij de kassa van het zwembad of de ijsbaan uw pas scannen, dan wordt het sportpaspoort-voucher van uw pas afgeboekt. Het sportpaspoort kost dan €8,10 (€4,30 voor personen t/m 17 jaar).

Tarieven aquasporten en zwemlessen

Ticket verplaatsen

Bent u door omstandigheden verhinderd om op de gereserveerde dag/tijd te komen, dan is het niet mogelijk om te annuleren. Het is daarentegen wél mogelijk om uw ticket te verplaatsen naar een andere dag/tijd. Dit is echter alleen mogelijk als er ook daadwerkelijk een dag/tijd vrij is in het reserveringssysteem. Hier vindt u een stappenplan om uw ticket te verplaatsen. Let op: heeft u een los ticket als ‘gast’ (dus zonder in te loggen) gekocht? Dan is het niet mogelijk om uw ticket te verplaatsen.

Tarieven whirlpool

Een muntje voor de whirlpools kost €2,50. Muntjes zijn te verkrijgen aan de kassa van het zwembad. U kunt deze ook aanschaffen bij De Binnenvaart, de horecagelegenheid.

Zonnebanken

Gebruik van de zonnebanken is €6,-. Voor bezitters van een Sportpaspoort bedragen de kosten voor het gebruik van de zonnebank €5,- + een entreeticket.

Overige informatie

Wist u dat u veel zaken thuis kunt regelen wat betreft het sportpaspoort, tegoed ophogen, entreekaart kopen en rittenkaart ophogen? Hierdoor kunt u bij binnenkomst rechtstreeks via de tourniquets naar binnen en hoeft u niet in de rij te staan bij de receptie.

Wat kunt u zelf doen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven