Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Tarieven vanaf 1 september 2019

Let op! Wij krijgen veel vragen van bezoekers of er voor recreatief zwemmen gereserveerd moet worden voor bepaalde tijdsloten. Wij werken niet met een tijdslot. Het is daarom niet nodig en niet mogelijk om te reserveren op een specifieke tijd. U kunt zowel bij de receptie als op de website een ticket kopen. Iedereen die online een ticket heeft gekocht, is van harte welkom op de momenten dat wij geopend zijn. Bekijk hier de openingstijden.

Hoornse Vaart

Dagkaart

10-badenkaart*

Kinderen tot 1 jaar
gratis
Personen 1 t/m 17 jaar(koop hier uw online ticket)
€ 3,80

€ 34,20

Personen 18 jaar en ouder (koop hier uw online ticket)

€ 5,00

€ 45,00

Entree met sportpaspoort (per tourniquette)

€ 1,80


Entree met sportpaspoort (aan de kassa) € 2,00


* 10 badenkaarten zijn gekoppeld aan de SportPas en vanaf aanschafdatum maximaal 12 maanden geldig.

Sportpaspoort

12 maanden geldig

Personen t/m 17 jaar

€ 27,00

Personen 18 jaar en ouder

€ 45,50

  • Alle abonnementen zijn gekoppeld aan een SportPas. Deze SportPas is persoonsgebonden. Voor deze plastic transponderkaart betaalt u eenmalig een bijdrage van € 5,00. U kunt de SportPas aanschaffen aan de kassa.

Inwoners van Alkmaar met een inkomen tot 120% van de geldende bijstandsnorm komen in aanmerking voor korting op het sportpaspoort. Als u recht hebt op de gratis AlkmaarPas, dan krijg u korting op het sportpaspoort in de vorm van een digitaal ticket. Laat bij aanschaf van uw sportpaspoort bij de kassa van het zwembad of de ijsbaan uw pas scannen, dan wordt het sportpaspoort-voucher van uw pas afgeboekt. Het sportpaspoort kost dan €7,80 (€ 4,10 voor personen t/m 17 jaar).

Tarieven aquasporten en zwemlessen

Tarieven voor aquasporten zijn te vinden bij de betreffende les.

Tarieven voor zwemlessen zijn te vinden op Zwemlessysteem en tarieven.

Tarieven whirlpool

Een muntje voor de whirlpools kost € 2,50. Muntjes zijn te verkrijgen aan de kassa van het zwembad. U kunt deze ook aanschaffen bij De Binnenvaart, de horecagelegenheid.

Zonnebanken

Gebruik van de zonnebanken is € 6,00. Voor bezitters van een Sportpaspoort bedragen de kosten voor het gebruik van de zonnebank € 5,00.