Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Tabaqua

Tabaqua interval training is een van de meest effectieve vormen van High Intensity Interval Training. Door deze trainingsvorm te combineren met de eigenschappen van water, zorgen we voor een optimale workout! Het 20/10 interval principe in sessies van 4 minuten, zorgt dat deelnemers zowel vet verbranden als conditie opbouwen. Door de hoge intensiteit van de training verbrandt u ook de rest van de dag nog veel calorieën. Wilt u trainen op kracht, conditie of beide? Dan is deze killer van een les wat u zoekt. Tabaqua is voor geschikt fitte, blessurevrije deelnemers die net dat extra beetje meer uit hun workout willen halen.

Tips voor de (proef)les:
Zorg ervoor dat uw badkleding geschikt is voor een actieve sessie in het water, er wordt zowel diep als ondiep getraind. Neem een handdoek mee en een flesje water om vocht aan te vullen.

Dagen en tijden Tabaqua

Tabaqua vindt plaats op de onderstaande dagen en tijden.

DagTijd
Donderdag19.15 - 20.00 uur

Tarieven en meer informatie

Voor €65,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen Tabaqua volgen. Een les duurt 45 minuten. Een losse les kost €9,70. Voor €16,- per week kunt u onbeperkt deelnemen aan de aquafitness lessen in zwembad Hoornse Vaart én onbeperkt recreatief zwemmen op de uren dat de baden geopend zijn voor recreatief zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt €64,20 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van €5-.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven