Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Zomervakantie in zwembad Hoornse Vaart

Het is zomer! Kom zwemmen en laat je verrassen!

Buitenbad

Het buitenbad is in de vakantie de gehele week geopend. Dit jaar niet alleen met ligweide, maar ook met de Copacabana Beach met ligstoelen, parasols en speelattributen om de mooiste zandkastelen te bouwen. In het bad vind je diverse zwembaden om heerlijk mee van de glijbaan naar beneden te roetsjen. En iedere woensdag en zaterdag organiseren wij gratis activiteiten. Mocht het onverhoopt een dag slecht weer zijn, verplaatsen wij deze gewoon naar binnen!

In vakantie ontmoet u regelmatig onze DJ en wellicht ziet u op een warme dag ook de BBQ verschijnen! Bij mooi weer blijft het bad langer geopend. Informatie hierover vindt u op onze social media.

Stormbaan en Experience Centre

Deze zomer ligt er iedere week een andere Stormbaan in het 50-meterbad. Daag je vrienden uit om deze te bestormen! Wie haalt als eerste het eindpunt?

Voor de kinderen zonder diploma ligt er een Experience Centre in het Instructiebad. Een super leuk klim- en klauter opblaasparcours dat kinderen uitdaagt.

Bucketgame en Aquasmash

Ook de Bucketgame is de gehele zomervakantie geopend. Licht, geluid en een emmer ijskoud water. Durf jij dit spelletje aan?!

De glijbaan naast het golfslagbad is voorzien van een nieuw interactief spel: de Aquasmash. Kies bovenaan de glijbaan je eigen thema en laat je verrassen door licht en geluidseffecten terwijl je naar beneden suist!

Wellness

En wilt u even een momentje voor uzelf? Kom dan relaxen van een van onze wellness faciliteiten. In de stoomcabines, de bubbelbaden met kruidenolie en onder de zonnebanken is het heerlijk relaxen.

Welkom

Alle baden zijn geopend voor recreatief zwemmen. Het Instructiebad, het 25-meterbad met de duikplank, het 50-meterbad, ons golfslagbad én het buitenbad. Klik hier voor de openingstijden. U bent van harte welkom!