Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Bucketgame en Aquasmash

Zwembad Hoornse Vaart kent diverse attracties. Naast bijvoorbeeld de duikplanken beschikt het bad ook over de bucketgame en de aquasmash in de waterglijbaan.

Bucketgame

De Bucketgame is een attractie waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Doel is zo snel mogelijk alle verlichte buttons te raken zodat de medespeler een emmer koud water over zich heen krijgt. “Vet hoor!”, “Cool zeg!” en “Wat een grappig spel!” "zijn veel gehoorde uitdrukkingen.

Aquasmash

Ook de Aquasmash is een interactief spel met verlichte touchpoints. Bij de start van de glijbaan kiest u op een touchscreen uit verschillende thema’s. Vervolgens wordt u tijdens de glijbaanrit verrast met bijbehorende licht- en geluidseffecten. Daarnaast zijn diverse interactieve verlichte componenten in de glijbaan aangebracht. Door deze
touchpoints zo snel mogelijk aan te raken worden punten verdiend.

Foto

Na het spelen van de Bucketgame of Aquasmash wordt automatisch een foto gemaakt. Het is natuurlijk altijd leuk deze foto even naar uw eigen account te mailen of te delen op uw social media pagina!

Het spelen van de Bucketgame of Aquasmash is gratis, dit is bij de toegangsprijs van het zwembad inbegrepen. De spellen staan naast het golfslagbad en kennen dezelfde openingstijden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven