Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Ouder- en babyzwemmen

Tijdens het Ouder- en babyzwemmen kunt u op een leuke en ontspannen wijze samen met uw baby zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Tijdens het zingen van vrolijke liedjes leert uw baby zich op zijn gemak te voelen in het water en kunt u genieten van uw baby die overduidelijk plezier heeft. Bovendien heeft het een positieve invloed op de psychische en motorische ontwikkeling van uw baby en prikkelt het volop de zintuigen.

Ouder- en babyzwemmen in de Coronaperiode

Tijdens het ouder- en babyzwemmen is het voor alle kinderen met hun vader of moeder goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Zowel bij de routing naar de locatie als voor, tijdens en na de lessen. We hebben gekeken naar de beschikbare ruimte en daar het maximaal aantal deelnemers op gebaseerd. Voor alle lessen (ouder- en kind, ouder- en baby) mogen er per les maximaal 8 koppels (1 kind, 1 ouder) deelnemen. Tijdens deze lessen vinden er in hetzelfde bassin geen andere activiteiten plaats.

Omkleden
U wordt gevraagd om de badkleding vooraf al onder de gewone kleding aan te trekken. Voor het aan- en uitkleden van uw kind kunt u gebruikmaken van de aankleedkussens langs het instructiebad. U zorgt zelf voor een handdoek die u over het kussen heen kunt leggen. U kunt de aankleedkussens na gebruik desinfecteren. Wij zorgen voor voldoende schoonmaakmiddelen. Ook hier geldt uiteraard de 1,5 meter stelregel.

Douche en toiletgebruik
U wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan de Hoornse Vaart thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoek in het zwembad dient tot een minimum beperkt te worden. U kunt bij gebruik het toilet zelf desinfecteren middels de aanwezige schoonmaakmiddelen. U wordt gevraagd voor en na het zwemmen thuis te douchen. De douches bij het 50-meterbad zijn afgesloten voor gebruik.

Dagen, leeftijdscategorieën, tijden en locatie

  Dag Tijd
  Leeftijd Locatie
  Woensdag 10.30 - 11.00 uur
  Baby (vanaf 13 weken)
  Instructiebad
  Vrijdag 10.45 - 11.15 uur
  Baby (vanaf 13 weken) Instructiebad

  Tarieven

  Voor € 59,50,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen volgen. Voor een losse les betaalt u € 8,90,-.