Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Duikvereniging OSV ORCA

Duikvereniging OSV ORCA is een gezellige vereniging met circa 100 leden. Onder deskundige begeleiding van goede instructeurs worden beginnende duikers opgeleid tot ervaren duikers. Er wordt regelmatig op verschillende plaatsen binnen de regio gedoken, maar ook worden reisjes georganiseerd naar verschillende mooie duiklocaties in Zeeland of in het buitenland.

Opleidingen

OSV ORCA is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Alle behaalde duikbrevetten binnen de vereniging worden via de NOB uitgegeven. Maar ook voor deskundigheid op het gebied van onderwaterbiologie, archeologie, fotografie, video en grotduiken kan de vereniging een beroep doen op de NOB.

Binnen de vereniging zijn de volgende brevetten te behalen:
1e brevet: Open Water Diver (vanaf 14 jaar en ouder)
2e brevet: Advanced Open Water Diver (met of zonder specialisatie Rescue Diver)
3e brevet: Divemaster

Voor het behalen van een brevet is een medische keuring verplicht. Die moet worden uitgevoerd door een in duiken gespecialiseerde keuringsarts.

Training, conditiezwemmen, rugby

Elke woensdagavond wordt er van 21.00 tot 22.00 gezwommen in zwembad Hoornse Vaart. Vanaf 20.00 uur zijn de leden welkom in het zwembad. Ook op zaterdag wordt er van 17.00 tot 18.00 uur conditietraining gegeven en mogen familieleden tegen geringe betaling mee zwemmen. Ook bij de wekelijkse rugbyploeg van OSV ORCA, zijn nieuwe leden van harte welkom.

Meer informatie

Meer informatie over OSV ORCA is te vinden op de eigen website.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven