Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Receptionist M/V (oproepbasis)

Alkmaar Sport, hét jonge en innovatieve sportbedrijf van Alkmaar en omstreken, brengt mensen in beweging. Door samen te werken creëren we een schone, veilige en inspirerende sportomgeving en organiseren we heel veel sportactiviteiten. Zowel binnen in de gymzalen, zwembaden en sportcomplexen als buiten op de velden of de ijsbaan. Voor iedereen van jong tot oud.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een representatieve Receptionist (op oproepbasis) die het visitekaartje van de organisatie is in zowel sportcomplex De Meent, sportcomplex Hoornse Vaart als zwembad De Hout.

Functieprofiel

Die beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een flexibele en positieve instelling. Je deelt ons streven naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Met jouw vriendelijke en spontane uitstraling, ontvang jij onze gasten. Je bent een duizendpoot, waarbij je vragen beantwoordt via de telefoon, administratieve werkzaamheden verricht en de gasten informeert en adviseert. Hierdoor ben jij het visitekaartje van de accommodatie en zorg jij dat de gasten warm ontvangen worden. Met een goede kennis van de Nederlandse taal, en misschien ook enige kennis van het Duits.

Taken

  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden;
  • Gastheer/gastvrouw tijdens openingstijden;
  • Accuraat kunnen werken;
  • Bereid te werken op meerdere locaties van Alkmaar Sport NV.

Solliciteren of meer informatie

Reageren op deze vacature kan tot 15 september 2020. Sollicitaties kun je richten aan Neeltje Heijstek, n.heijstek@alkmaarsport.nl ovv sollicitatie receptionist(e).