Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Receptionist M/V (30 uur per week)

Alkmaar Sport, hét jonge en innovatieve sportbedrijf van Alkmaar en omstreken, brengt mensen in beweging. Door samen te werken creëren we een schone, veilige en inspirerende sportomgeving en organiseren we heel veel sportactiviteiten. Zowel binnen in de gymzalen, zwembaden en sportcomplexen als buiten op de velden of de ijsbaan. Voor iedereen van jong tot oud. Wij zijn op zoek naar een representatieve, gastvrije en nauwkeurige receptionist (m/v) voor 30 uur per week die het visitekaartje van de organisatie is in sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout.

Functieprofiel

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een flexibele en positieve instelling. Je deelt ons streven naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Met jouw vriendelijke en spontane uitstraling, ontvang jij onze gasten. Je bent een duizendpoot, waarbij je vragen beantwoordt via de telefoon, administratieve werkzaamheden verricht en de gasten informeert. Hierdoor ben jij het visitekaartje van de accommodaties en zorg jij dat de gasten warm ontvangen worden. Met een goede kennis van het Nederlands, en misschien ook enige kennis van het Duits en Engels, weet je op een prettige manier met onze gasten te communiceren. Je bent tevens mede verantwoordelijk voor de administratie van beide zwembaden en het aanspreekpunt voor je collega’s. Met voldoende kennis van computers en het werken met verschillende software (Outlook, Excel, Word en kassaprogramma) moet dit geen enkel probleem voor jou zijn. Je beschikt over werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau. Werkervaring is een pre.

Taken

  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden
  • Gastheer/gastvrouw tijdens openingstijden
  • Accuraat kunnen werken
  • Aanspreekpunt voor de collega’s van de recepties
  • Je kunt uitgaan van ongeveer 15 uur frontoffice en 15 uur backoffice werkzaamheden

Geboden

  • 30 uur per week
  • Een jaarcontract met een proeftijd van een maand
  • Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring (CAO Sport schaal 4)

Solliciteren of meer informatie

Reageren op deze vacature kan tot 18 oktober 2020. Sollicitaties kun je richten aan Marcel Ruitenberg o.v.v. sollicitatie receptionist(e) via het onderstaande sollicitatieformulier.

Sollicitatie formulier

Naam
E-mail
Telefoon
Woonplaats
Motivatie toevoegen
CV toevoegen
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven