Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Stages en vacatures

Sportcomplex Hoornse Vaart is een multifunctioneel sportcomplex geëxploiteerd door Alkmaar Sport. Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportacitiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires.

Hieronder publiceren wij onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Open sollicitatie stage

24
Dienstverband: Deeltijd

Meer informatie


Open sollicitatie


Meer informatie


Vacature: Zweminstructeur voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je flexibel met een positieve instelling. Naast het geven van zwemlessen, toezichthouden en schoonmaak, streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service.
Meer informatie


Receptionist M/V (30 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een representatieve, gastvrije en nauwkeurige receptionist(e) die het visitekaartje van de organisatie is in sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van beide zwembaden.
Meer informatie


Toezichthouder zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout

In de Alkmaarse zwembaden heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Onze toezichthouders zijn de belangrijkste schakel in het waarborgen van de veiligheid. Zij observeren, registreren, acteren, zijn constant alert en maken er ondertussen ook nog een feestje van. Want naast dat het bij ons zo veilig mogelijk is, vinden wij het ook belangrijk dat onze bezoekers graag bij ons komen. De omgang met onze bezoekers is daarom een belangrijk onderdeel van de functie. Bezoekers voelen zich welkom bij ons, hebben plezier en komen graag bij ons terug. Dat heeft ook te maken met het feit dat wij tijd investeren in het schoonmaken van het bad en de kleedkamers. Ook dat is een taak van de toezichthouders.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven