Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Stages en vacatures

Sportcomplex Hoornse Vaart is een multifunctioneel sportcomplex geëxploiteerd door Alkmaar Sport. Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportacitiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires.

Hieronder publiceren wij onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Binnen 1 dag lifeguard + garantie op een baan

Binnen 1 dag lifeguard worden en meteen garantie hebben op een ontzettend leuke baan in de Alkmaarse zwembaden? Dat kan! Wij bieden een cursus tot lifeguard aan. Tijdens de cursus 'Zwemmend Redden voor Zwembaden (ZRZ)' leer je onder andere de basistechnieken voor het redden van een drenkeling in een zwembadomgeving en ken jij de theorie over (het voorkomen van) verdrinking. Wanneer je aantoont aan de gestelde exameneisen te voldoen, ben je geslaagd!
Meer informatie


Zweminstructeur voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je flexibel met een positieve instelling. Naast het geven van zwemlessen, toezichthouden en schoonmaak, streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service.
Meer informatie


Lifeguard in de zwemaccommodaties van Alkmaar / toezichthouder bij sportcomplex De Meent

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een flexibele en positieve instelling. Naast het toezichthouden streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid, service en proactief. Voor deze functie is een opleiding als ZRZ (lifeguard zwembaden) en EHBO een pre.
Meer informatie


Receptionist(e)

Wij zijn op zoek naar een representatieve, gastvrije en nauwkeurige receptionist(e) die het visitekaartje van de organisatie is in sportcomplex Hoornse Vaart en zwembad De Hout. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van beide zwembaden.
Meer informatie


Open sollicitatie


Meer informatie


Open sollicitatie stage

24
Dienstverband: Deeltijd

Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven