Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 28 augustus 2020

Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen in Glow in the Dark

Op zaterdag 5 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Glow in the Dark´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,70. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.

Een groot feest

Maandelijks organiseert zwembad Hoornse Vaart een zwemdisco voor kinderen tot 13 jaar. Elke maand staat een ander thema centraal waarna het bad en personeel omgetoverd worden in dit thema. Dit jaar komen naast het thema ‘Glow in the Dark’ onder andere de thema’s Halloween, Piraten, Superhelden, Circus en Jungle langs. Veel kinderen dansen twee uur lang in en langs het water op de muziek van live DJ Pim. Het zwembad wordt tot ieders vermaak opgevrolijkt met spectaculaire discoverlichting. Het snackarrangement wat door de horeca wordt aangeboden is een populaire aanvulling op de avond.

Zaterdag 5 september

Zaterdag 5 september wordt de eerste disco van dit zwemseizoen gehouden, met als thema ‘Glow in the Dark’. Kinderen betalen een toegangsprijs van € 6,70 waarbij één begeleider (18+) per kind gratis mee naar binnen mag. Het speciale snackarrangement is (inclusief toegang disco) te reserveren voor €11,20 per kind via zweminfo@alkmaarsport.nl. Daarnaast zijn er speciale arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige gratis naar binnen mag. Meer informatie hierover vindt u op de website van zwembad Hoornse Vaart via www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven