Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 26 april 2019

Word fit met FloatFit!

FloatFit is dé hit op het gebied van aquafitness. Tijdens FloatFit werk je aan een goede conditie en het versterken van alle spieren in je lichaam. FloatFit is een leuke en effectieve full-body workout met als resultaat een goede conditie en een fit lijf! De lessen vinden op dinsdag- en donderdagavond plaats in het 25-meterbad van de Hoornse Vaart onder leiding van speciaal opgeleide trainers. Deelname bedraagt €9,- per les. Het is noodzakelijk om online in te schrijven.

Dé hit op het gebied van aquafitness
FloatFit is een zeer intensieve body work-out van 30 minuten waarbij je oefeningen uitvoert op een drijvende AquaBase. Door het continue zoeken naar evenwicht, train je voor een sterke core-stability en haal je een hoge vet- en calorieverbranding. Beginner, gevorderd of expert? FloatFit is voor alle niveaus toegankelijk!

Meer informatie
Elke dinsdag (19.00 – 19.30 uur en 19.30 – 20.00 uur) en donderdag (18.30 – 19.00 uur en 19.00 -19.30 uur) vinden de FloatFit lessen plaats in het 25-meterbad van de Hoornse Vaart. De kosten voor deelname is €9,- per les. Het is noodzakelijk om online in te schrijven. Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via www.hoornsevaart.nl/floatfit.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht