Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Werkzaamheden Golfslagbad en 25-meterbad in week 47, 48 en 49

Beste bezoekers van zwembad Hoornse Vaart,

In week 47, 48 en 49 vinden er werkzaamheden plaats aan het Golfslagbad en het 25-meterbad. In het Golfslagbad wordt er van maandag 21 november t/m zondag 4 december gewerkt aan de boven- en onderwaterverlichting. Daarnaast zijn er van maandag 5 december t/m zondag 11 december werkzaamheden aan de onderwaterverlichting in het 25-meterbad. Hierdoor zijn er wijzigingen voor de activiteiten die normaal gesproken in het Golfslagbad en het 25-meterbad plaatsvinden. Wij hopen door de aanpassingen uw bezoek aan zwembad Hoornse Vaart nog aangenamer te maken! Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.


Werkzaamheden Golfslagbad - week 47 en 48

Van maandag 21 november t/m zondag 4 december vinden er werkzaamheden plaats aan het Golfslagbad. Er wordt gewerkt aan de boven- en onderwaterverlichting. Dit betekent dat het Golfslagbad gesloten is voor recreatief zwemmen. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen voor de activiteiten die normaal gesproken in het Golfslagbad plaatsvinden. Onderstaand ziet u de wijzigingen voor de activiteiten in het Golfslagbad.

Recreatief zwemmen

 • Van maandag 21 november t/m zondag 4 december is het Golfslagbad gesloten voor recreatief zwemmen.
 • De Waterspeeltuin blijft tijdens de werkzaamheden van maandag 21 november t/m zondag 4 december geopend. Kinderen mogen gratis de Waterspeeltuin betreden, alleen volwassenen betalen entree.
 • Op zaterdag 26 november, zondag 27 november, zaterdag 3 december en zondag 4 december is de Waterspeeltuin en het 50-meterbad geopend. Kinderen mogen gratis de de Waterspeeltuin en het 50-meterbad betreden, alleen volwassenen betalen entree. Het Golfslagbad, het 25-meterbad en het Instructiebad zijn deze dagen gesloten.
 • Let op: op zondag 4 december is de Waterspeeltuin geopend tot 12.00 uur. Vanaf 12.00 uur is zwembad Hoornse Vaart gesloten.

Zwemlessen

 • Van maandag 21 november t/m zaterdag 26 november gaan de zwemlessen door zoals u van ons gewend bent.
 • Van maandag 28 november t/m zondag 4 december zijn er geen zwemlessen in het Golfslagbad. U ontvangt van Hielko Bollen (teamleider zwemlessen) een overzicht van de wijzigingen van de zwemlessen. Daarnaast kunt u het overzicht ook hier vinden.

Aquafitness- en seniorenactiviteiten

 • Van maandag 21 november t/m zondag 4 december zijn er geen aquafitness- en seniorenactiviteiten in het Golfslagbad. Deze activiteiten worden ook niet verplaatst en gaan dus niet door.
 • Op woensdag 23 november en woensdag 30 november gaat Senior Fit in het 25-meterbad ook niet door.

Werkzaamheden 25-meterbad - week 49

Van maandag 5 december t/m zondag 11 december vinden er werkzaamheden plaats aan het 25-meterbad. Er wordt gewerkt aan de onderwaterverlichting. Dit betekent dat het 25-meterbad gesloten is voor recreatief zwemmen. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen voor de activiteiten die normaal gesproken in het 25-meterbad plaatsvinden. Onderstaand ziet u de wijzigingen voor de activiteiten in het 25-meterbad.

Recreatief zwemmen

 • Van maandag 5 december t/m zondag 11 december is het 25-meterbad gesloten voor recreatief zwemmen.

Zwemlessen

 • Van maandag 5 december t/m zondag 11 december zijn er geen zwemlessen in het 25-meterbad. U ontvangt van Hielko Bollen (teamleider zwemlessen) een overzicht van de wijzigingen van de zwemlessen. Daarnaast kunt u het overzicht ook hier vinden.

Aquafitness- en seniorenactiviteiten

 • Van maandag 5 december t/m zondag 11 december zijn er geen aquafitness- en seniorenactiviteiten in het 25-meterbad. Deze activiteiten worden ook niet verplaatst en gaan dus niet door.
 • Op woensdag 7 december gaat Senior Fit in het Golfslagbad ook niet door.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven