Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 12 april 2018

Vier meivakantie in de Hoornse Vaart

De meivakantie in zwembad Hoornse Vaart zit boordevol leuke activiteiten!
Vrijdag 27 april – Koningsdag – is het bad gesloten, maar daarna barst het feest los. Van 28 april t/m 6 mei kun je hier van alles beleven!

Gratis animatie
Iedere zaterdag- en woensdagmiddag is er tussen 13.30-16.00 uur gratis animatie. Ben je in het bad, laat je verrassen en doe mee! Natuurlijk zijn zowel de Bucket Game en de interactieve glijbaan geopend.

Discozwemmen
Zaterdag 28 april is het disco-avond van 19.00-21.00 uur. Het gehele bad is aangekleed volgens het thema Ridders en Prinsessen. Speciaal voor kinderen van 5 t/m 13 jaar draait DJ Franklin J de coolste hits.

Buitenbad en stormbaan
Zondag 29 april is het opnieuw feest. Deze dag wordt het buitenbad feestelijk geopend. En is het je buiten wat te koud? Ook binnen is er van alles te doen. Kinderen worden uitgedaagd op de Zig Zag Jungle. Deze vrolijk gekleurde stormbaan ligt van 30 april tot 6 mei dagelijks vanaf 11.00 uur in het 50-meterbad. Voor kinderen zonder diploma ligt er vanaf zondag 29 april een Experience Centre in het Instructiebad.

Al een weekje eerder vakantie? Ook van 20 april tot en met zondag 29 april ligt er een stormbaan in het 50-meterbad. Ditmaal kun je je energie kwijt op de Hawaii Run II. Deze
week hanteert het bad de reguliere openingstijden. Ga lekker zwemmen en daag je vrienden uit!

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven