Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 05 maart 2018

Nieuwe kledinglijn in sportcomplex Hoornse Vaart

Sportcomplex Hoornse Vaart heeft het afgelopen anderhalf jaar continue gewerkt aan innovatie en verbetering van de gehele accommodatie. In het kader van deze
vernieuwingsslag is onlangs een compleet nieuwe kledinglijn voor de medewerkers van het sportcomplex gelanceerd. Zij zijn sinds kort te herkennen aan een outfit in een frisse, blauwe kleur.

Locatiehoofd Marcel Ruitenberg vertelt: “Onze vorige werkkleding beviel uiteindelijk niet en daarom zijn we op zoek gegaan naar professionele kleding van hoogwaardig materiaal. De nieuwe shirts ademen goed en dat is erg belangrijk in een zwembad. Het personeel heeft positief gereageerd op de nieuwe kleding en ook van onze bezoekers ontvangen we leuke complimenten. Het draagcomfort is optimaal. Dat heeft uiteraard weer invloed op de prestaties van onze zweminstructeurs!”

De kleur van de nieuwe kledinglijn is kobaltblauw. Deze nieuwe, frisse look past geheel bij de huisstijl van de Hoornse Vaart. Op de kleding is het logo van Alkmaar Sport te vinden. Ruitenberg: “Zwembad Hoornse Vaart wordt geëxploiteerd door het jonge en innovatieve Alkmaarse sportbedrijf. Door middel van onze kleding willen wij graag deze eenheid benadrukken.”

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven