Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Klimmen, klauteren en zwemmen: vier Moederdag op avontuurlijke wijze

Op zondag 14 mei is het Moederdag en dat vraagt om een speciale activiteit! Samen met Outdoorpark Alkmaar heeft zwembad Hoornse Vaart een sportief programma samengesteld om deze dag samen met je moeder te vieren.

Samen met je moeder trotseer je de obstakels van ons klimparcours onder begeleiding van een ervaren instructeur. Zo kunnen jullie samen een sportieve uitdaging aangaan en genieten van de prachtige natuur om jullie heen.En na het klimmen en klauteren is het tijd om even heerlijk te ontspannen in het zwembad van de Hoornse Vaart. Voor slechts €2 per persoon kunnen jullie aansluitend een verfrissende duik nemen. Een perfecte afsluiter van een actieve ochtend!

Het programma bij Outdoorpark Alkmaar start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Daarna kan je zo lang als jullie willen zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart. De kosten bedragen €19 voor 1 moeder en 1 kind. Voor deze prijs beleven jullie samen een onvergetelijke Moederdag. Schrijf je snel in en vier Moederdag op een unieke manier bij Outdoorpark Alkmaar!

Meer informatie

  • Datum: zondag 14 mei
  • Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur
  • Kosten: € 19,- voor 2 personen (1 moeder en 1 kind)
  • Deelnemers: maximaal 16 deelnemers
  • Tickets: Koop hier een ticket voor moederdag

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven