Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 14 december 2018

Kerstsferen in zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. Het animatieteam pakt uit met vrijwel iedere dag gratis animatie. In het in kerstsferen gehulde bad is er ontzettend veel te doen en te beleven.

Zwembad Hoornse Vaart start de kerstperiode met een spetterende disco op zaterdag 15 december. Speciaal voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar draait een live DJ de leukste kerst hits. In de vakantie ligt er iedere dag een opblaasbare stormbaan in het 50- of 25-meterbad. Voor kinderen zonder zwemdiploma ligt het vrolijkgekleurde Experience Center in het Instructiebad.

Het animatieteam pakt uit deze kerstvakantie. Het team heeft vrijwel iedere middag gratis animatie in petto, van limbodansen en bungeejumpen tot levend bingo of aquadance 4 kids. Tweede Kerstdag komt de kerstman op bezoek en op vrijdag 4 januari organiseert Duikvereniging Orca gratis duikclinics van 10.00 tot 12.00 uur in het 50-meterbad.

De kerstdiners er af trainen of juist even relaxen in deze drukke periode? Sportcomplex Hoornse Vaart biedt op de doordeweekse dagen een variatie aan Aquafitnesslessen gedurende de vakantie. In de wellnessfaciliteiten, de whirlpools, stoombaden of zonnebanken, is het mogelijk even bij te komen in deze drukke periode.

Nieuwjaarsactie
Op 2 januari heeft zwembad Hoornse Vaart samen met haar partner Stadswerk 072 een speciale actie: Heeft u oliebollen of appelflappen gebakken? Lever uw gebruikte frituurvet in bij zwembad Hoornse Vaart en ontvang op 2 januari voor de 2e persoon de toegang gratis.

In de kerstvakantie kent het zwembad extra veel recreatieve uren. Ook tweede kerstdag is het bad geopend. Kijk voor de openingstijden, een overzicht van de Aquafitnesslessen en een overzicht van de gratis animatie gedurende de vakantie op www.hoornsevaart.nl/openingstijden.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven