Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 16 april 2018

Feestelijke opening buitenbad Hoornse Vaart

Zondag 29 april start het buitenbad seizoen bij sportcomplex Hoornse Vaart. Het feestelijk aangeklede buitenbad en de ligweide vormen van 10.00-16.00 uur het decor voor diverse activiteiten voor jong en oud. Gedurende de dag zorgt horeca De Binnenvaart voor hamburgers op de barbecue en draait DJ Franklin J de laatste hits. Kortom, zwembad Hoornse Vaart biedt deze dag een compleet pakket aan inspanning én ontspanning.

Feestelijke activiteiten
Op zondag 29 april, de eerste zondag in de meivakantie, gaat het buitenbadseizoen feestelijk van start. Vanaf 10.00 uur ‘s morgens tot 16.00 uur ‘s middags is het buitenbad geopend. Van 10.00-10.15 uur wordt het bad officieel geopend in het bijzijn van mascotte Freddy Fit. Alle aanwezige kinderen springen en glijden vervolgens tegelijk in het water met een ballon in de hand. Voor deze doelgroep is er de gehele dag door van alles te beleven en onderzoeken. Zo kunnen zij zich tussen 10.15-16.00 uur vermaken met Aquarollers in het ondiepe gedeelte van het buitenbad en tussen 12.00-16.00 uur meedoen aan het populaire spel ‘Blij dat ik glij’, een glijbaanrace met banden. Bij slecht weer wordt het (alternatieve) programma voor de jeugd verplaatst naar de binnen accommodatie.

Van 11.00-12.00 uur geeft Bianca Landman van de Bad Ass Babes Club een gratis Bad
Ass Yoga les op de speelweide. Bad Ass Yoga is een unieke mix van yoga, cardio-en krachtoefeningen en mindfulness, met als belangrijkste resultaat dat body, mind en spirit weer helemaal in evenwicht zijn. De Bad Ass Babes Club is een landelijk platform voor en door vrouwen. Zij helpt vrouwen balans te vinden in het leven: tussen bewegen en niet-bewegen, gezond eten en verleidelijke snacks, werk en gezin. Aanmelden vooraf is niet nodig, je kunt gewoon meedoen op de dag zelf. Kijk voor meer informatie op www.badassbabesclub.nl

Daarna kan men direct door naar een combinatie les van Zumba en Sh’bam die van 12.00-13.00 uur wordt gegeven door een sportdocent van het Healthcenter Hoornse Vaart. Deze les bestaat uit een vrolijke dans en cardio workout. Deelnemers kunnen zich van te voren opgeven via info@healthcenterhoornsevaart.nl. Meer informatie hierover is te vinden op www.healthcenterhoornsevaart.nl.


Meer informatie
Het buitenbad is tijdens de mei- en zomervakantie dagelijks geopend. Buiten de vakanties om is het bad open op woensdag van 13.00-17.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 10.00-16.00 uur. Bij heel mooi weer is het bad extra geopend. De speelweide, ligweide en het strand zijn te allen tijde beschikbaar voor bezoekers, dit is niet afhankelijk van de openingstijden van het buitenbad. Omdat het tijdens de eerste week van het buitenbadseizoen ook meivakantie is, is er bij de Hoornse Vaart extra veel te beleven. Zo verzorgt het animatieteam diverse activiteiten in het buitenbad en ligt er binnen in het 50-meterbad een stormbaan. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen zich uitleven op het Experience Center in het Instructiebad. Natuurlijk zijn de interactieve glijbaan, de bucketgame en de Wellness ook open.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven