Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram
Datum: 22 november 2018

Aanbod Ouder- en kindzwemmen in de Hoornse Vaart verdubbeld

In aansluiting op de grote vraag naar het Ouder- en kindzwemmen in de Hoornse Vaart, heeft Alkmaar Sport haar aanbod uitgebreid. Door het brede aanbod kan de instructeur nog meer aandacht geven aan de deelnemers.

Zwembad Hoornse Vaart heeft het ouder- en kindzwemmen opnieuw ingedeeld. Hierdoor is het voor ouders overzichtelijker in welke groep zij kunnen zwemmen met hun kindje en met kinderen van dezelfde leeftijdscategorie. Daarnaast maakt het mogelijk om een les op een andere dag of locatie in te halen wanneer de ouders op hun vaste tijd/dag niet kunnen de. Door het brede aanbod is er goede doorstroming in de groepen en zijn de groepen niet overvol. Hierdoor kan de instructeur nog meer aandacht geven aan het kind en de ouder.

Samen een momentje
Wilt u echt dat ene momentje samen met uw kind? Kom dan gezellig naar de lessen van het ouder- en kindzwemmen. De lessen vinden elke woensdag en vrijdag plaats in het zwembad van de Hoornse Vaart. Een proefles is gratis. Om aan te melden of voor meer informatie mail dan naar zweminfo@alkmaarsport.nl.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven