Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Goede voornemens? Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 20 januari 2022
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 7 februari een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 26 januari vindt een informatiebijeenkomst plaats over dit project.
Meer informatie


Opleiding zwemonderwijzer in Alkmaar

Datum: 19 januari 2022
Bron: Alkmaar Sport
In maart start in Alkmaar een opleiding tot zwemonderwijzer. Een volledig betaalde opleiding inclusief stageplaats én garantie op een parttime baan met daarbij kans op een vast contract. De opleiding duurt ongeveer zes maanden. Zwemonderwijzers kunnen daarna volledig zelfstandig voor een groep leerlingen staan.
Meer informatie


Snelcursus zwemdiploma B en C in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 21 december 2021
In de kerstvakantie organiseert Alkmaar Sport van maandag 27 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 extra veel snelcursussen voor zwemdiploma B en C in zwembad Hoornse Vaart. Het is mogelijk om het B-diploma in drie dagen en het C-diploma in vijf dagen te halen. Ook kinderen die geen zwemlessen volgen bij Alkmaar Sport, kunnen deelnemen aan de snelcursus. Meer informatie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Bruisende kerstactiviteiten bij zwembad Hoornse Vaart

Datum: 17 december 2021
Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de woensdag- en zaterdagmiddag. Daarnaast is de interactieve glijbaan bij het Golfslagbad vernieuwd en ligt er elke middag een 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Genoeg activiteiten voor een hele dag plezier. Zwembad Hoornse Vaart hanteert tijdens de kerstvakantie aangepaste openingstijden. Meer informatie over de kerstvakantie is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen met Halloween

Datum: 15 oktober 2021
Op zaterdag 30 oktober start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Halloween´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,75. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.  Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven