Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen met Halloween

Datum: 15 oktober 2021
Op zaterdag 30 oktober start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Halloween´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,75. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.  Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Extra zwemlessen in de herfstvakantie

Datum: 14 oktober 2021
Op verschillende dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de 'extra zwemlessen' in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen alle ondiepe lessen aangeboden worden. De kosten voor deze lessen zijn € 8,50 per les. Iedereen (behalve groep waterfestijn/badje 1 & groep geel / badje 5) – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Vier de herfstvakantie in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 11 oktober 2021
Van 16 tot en met 24 oktober staat de herfstvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag én elke middag een 15-meter lange Water Obstakel Run in het 50-meterbad. Daarnaast organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen in de herfstvakantie. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Hondenzwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 27 augustus 2021
Op zaterdag 4 september sluit zwembad Hoornse Vaart het de zomer traditioneel af met hondenzwemmen. Voordat het buitenbad wordt leeggepompt, mogen de trouwe viervoeters even helemaal losgaan. Alleen het baasje betaalt voor een toegangsticket, de hond mag vervolgens gratis naar binnen. De entree van het buitenbad is via het hek aan de zijkant van de ingang. Iedereen is van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Alkmaar Sport lanceert nieuwe zwemdiplomalijn

Datum: 19 augustus 2021
Alkmaar Sport gaat vanaf september haar eigen diploma’s uitgeven voor het zwem-ABC. De nieuwe zwemdiplomalijn dient ter vervanging van de diploma’s die door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ worden uitgeven. Het doel van de nieuwe diplomastructuur is om de kwaliteit van de zwemlessen te verhogen, om flexibel in te springen op actuele trends of behoeftes en om de zwemlessen leuker te maken waardoor kinderen worden gestimuleerd om het gehele zwemlestraject te doorlopen. Kinderen zijn namelijk pas echt veilig in het water als zij over het complete zwem-ABC beschikken.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven