Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Vier Pasen in zwembad Hoornse Vaart!

Datum: 27 maart 2023
Kom tijdens de paasdagen gezellig langs bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar en geniet van onze vele activiteiten en faciliteiten. Op zondag 9 april (eerste paasdag) en maandag 10 april (tweede paasdag) zijn we geopend en het worden twee feestelijke dagen.
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 16 maart 2023
Alkmaar Sport en gewichtsconsulent Joselien Eigenraam starten maandag 17 april een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 5 april vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Download de zwemapp en maak kans op een 10-badenkaart t.w.v. € 49,50!

Datum: 07 maart 2023
Alkmaar Sport organiseert een leuke win-actie voor bezoekers van zwembad Hoornse Vaart. Download jij de nieuwe zwemapp van het Alkmaarse Zwembad? Dan maak je kans op een 10-badenkaart t.w.v. € 49,50!
Meer informatie


Feestelijke seizoensopening bij Outdoorpark Alkmaar. Wij vieren het feest mee!

Datum: 18 februari 2023
Op zaterdag 11 maart opent Outdoorpark Alkmaar de deuren voor het nieuwe outdoorseizoen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bezoekers zijn van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom om de spectaculaire land- en waterobstakels te beklimmen en om de luchtkussens te ontdekken. De entree tot het park bedraagt €4,-. Om deze feestelijke dag helemaal af te maken, viert zwembad Hoornse Vaart het feest mee en biedt na afloop van het bezoek aan Outdoorpark Alkmaar de gelegenheid om van 13.00 tot 16.00 uur te zwemmen voor slechts €2,-. Tickets voor de opening van Outdoorpark Alkmaar zijn te vinden via: www.outdoorparkalkmaar.nl/opening2023.
Meer informatie


Voorjaarsvakantie in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 17 februari 2023
Van zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart staat de voorjaarsvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie. Meer informatie over de voorjaarsvakantie is te vinden op www.hoornsevaart.nl/vakantie.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven