Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Doe mee met de drie uur durende Aquafitness Marathon

Datum: 12 november 2019
Op zaterdag 11 januari 2020 organiseert Alkmaar Sport een drie uur durende Aquafitness Marathon in zwembad Hoornse Vaart. In het Alkmaarse bad gaan de deelnemers onder leiding van opzwepende muziek, drie uur lang de uitdaging aan met Aquarobics, Tabaqua en Aquafit. De Aquafitness Marathon start om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Tickets zijn voor €7,95,- online verkrijgbaar. Tickets aan de deur zijn €11,-.
Meer informatie


Black Friday in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 05 november 2019
Op vrijdag 29 november is het Black Friday. Deze dag staat volop in het teken van kortingen. Ook zwembad Hoornse Vaart doet mee aan Black Friday. Zo mogen alle bezoekers voor het speciale ‘Black Friday’ tarief (€2,65,-) recreatief zwemmen in het Alkmaarse bad. Daarnaast is het mogelijk om voor €2,50,- deel te nemen aan de FloatFit les van 07.30 tot 08.00 uur. Schrijf je snel in via www.hoornsevaart.nl/floatfit, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar! Het zwembad is geopend van 07.00 tot 21.00 uur.
Meer informatie


Staakt jouw leraar ook? Kom lekker zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart

Datum: 28 oktober 2019
Op woensdag 6 november houdt het onderwijs een landelijke staking. Dit betekent een vrije dag voor alle leerlingen en studenten in Nederland. Zwembad Hoornse Vaart organiseert daarom diverse activiteiten. Tickets zijn bij de Hoornse Vaart verkrijgbaar tegen scholierentarief voor jong en oud (€2,65,-). Het Alkmaarse zwembad is geopend van 07.00 tot 21.00 uur.
Meer informatie


Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 16 september 2019
Op zaterdag 12 oktober organiseert zwembad Hoornse Vaart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Kom lekker relaxen met een hapje en een welkomsdrankje. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan diverse aquafitness lessen onder begeleiding van een live DJ! Daag jezelf uit en doe mee met Aquajogging, FloatFit, Aquarobics of Tabaqua. Tevens organiseert het bad een clinic Zeemeerminzwemmen voor volwassenen. Genoeg activiteiten voor een heerlijke avond met je vriendinnen! Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only. Tickets zijn voor €9,95,- verkrijgbaar via de website. Tickets aan de deur zijn €11,00,-.
Meer informatie


Hondenzwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 26 augustus 2019
Op zaterdag 31 augustus sluit zwembad Hoornse Vaart het buitenbad seizoen traditioneel af met hondenzwemmen. Voordat het buitenbad wordt leeggepompt, mogen de trouwe viervoeters even helemaal losgaan. Alleen het baasje betaalt voor een toegangsticket, de hond mag vervolgens gratis naar binnen. De entree van het buitenbad is via het hek aan de zijkant van de ingang. Iedereen is vanaf 17.00 uur van harte welkom.
Meer informatie