Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen in Glow in the Dark

Datum: 20 augustus 2019
Op zaterdag 7 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Glow in the Dark´. De toegang tot het discozwemmen is €6,60,-. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.
Meer informatie


Alkmaar Sport organiseert Bergen aan Zee Swim Event

Datum: 15 augustus 2019
Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met de Vrijwillige Reddingsbrigade Bergen twee Open Water Swim Events. Op zaterdag 29 juni vindt de Open Water Molen Swim plaats, waar midden tussen het prachtige landschap en tussen de klassieke molens van de Hoornse Vaart wordt gezwommen. Twee maanden later, op woensdag 28 augustus, staat het Bergen aan Zee Swim Event op het programma. Jong en oud kunnen deelnemen! Een zwemdiploma is verplicht. De kosten om deel te nemen aan de Open Water Molen Swim of het Bergen aan Zee Swim Event bedragen €14,50 waarvan €2,- wordt geschonken aan een goed doel.
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 14 augustus 2019
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 16 september een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 4 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Opening nieuwe glijbaan zwembad Hoornse Vaart uitgesteld

Datum: 14 augustus 2019
Het Alkmaarse zwembad Hoornse Vaart stelt de opening van de nieuwe glijbaan uit. De glijbaan blijft tot nader order gesloten.
Meer informatie


Snelcursus diploma B en C in zwembad De Hout

Datum: 01 augustus 2019
Deze zomervakantie organiseert zwembad De Hout een snelcursus voor diploma B en diploma C. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen. Ook als je niet bij ons op zwemles zit, kan je meedoen met de snelcursus. Mocht je het diploma niet binnen deze dagen halen, kan je kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart. Meld je snel aan bij de receptie (van de Hoornse Vaart) of via zweminfo@alkmaarsport.nl. voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.
Meer informatie