Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Womanly: ''FloatFit is dé nieuwste trend op gebied van aquafitness''

Datum: 21 november 2022
Heb jij weleens gehoord van FloatFit? Wij nog nooit op de redactie, totdat we het zelf gingen uitproberen. En we moeten zeggen: dat werd een groot succes en smaakte zeker naar meer. Bij deze intensieve body work-out werk je aan een goede conditie in het zwembad. En niets is daarbij te gek! Kijk er dus niet raar van op als de instructeur je vraagt om jumping jacks op de AquaBase plank te doen. Want zelfs dat is na een beetje oefenen op het water mogelijk.
Meer informatie


Kerstvakantie in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 14 november 2022
Van zaterdag 24 december tot en met zondag januari staat de kerstvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie. Meer informatie over de kerstvakantie is te vinden op www.hoornsevaart.nl/vakantie.
Meer informatie


Werkzaamheden Golfslagbad en 25-meterbad in week 47, 48 en 49

Datum: 25 oktober 2022
In week 47, 48 en 49 vinden er werkzaamheden plaats aan het Golfslagbad en het 25-meterbad. In het Golfslagbad wordt er van maandag 21 november t/m zondag 4 december gewerkt aan de boven- en onderwaterverlichting. Daarnaast zijn er van maandag 5 december t/m zondag 11 december werkzaamheden aan de onderwaterverlichting in het 25-meterbad. Hierdoor zijn er wijzigingen voor de activiteiten die normaal gesproken in het Golfslagbad en het 25-meterbad plaatsvinden. Wij hopen door de aanpassingen uw bezoek aan zwembad Hoornse Vaart nog aangenamer te maken!  Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Meer informatie


Nieuw: Aquakickboks en Aquajump bij zwembad Hoornse Vaart

Datum: 17 oktober 2022
Zwembad Hoornse Vaart start in week 43 met twee nieuwe aquasporten. Aquakickboks en Aquajump staan na de herfstvakantie wekelijks op het programma in het Alkmaarse bad. Deze twee dynamische lessen zijn de nieuwste trend op het gebied van aquafitness voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen. De kosten voor een losse les bedraagt € 8,50. Meer informatie over de aquasporten zijn te vinden via www.hoornsevaart.nl/aquasporten.
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen met Onderwaterwereld

Datum: 15 september 2022
Op zaterdag 24 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Onderwaterwereld´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,90. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens de disco. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen. Woensdag 1 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven