Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 15 februari 2019
Op zaterdag 16 maart organiseert zwembad Hoornse Vaart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only. Naast relaxen met een hapje van een drankje of genieten van de muziek van de live DJ, kunnen bezoekers deelnemen aan 5 aquafitness lessen. Daarnaast organiseert het bad voor het eerst in haar geschiedenis Zeemeerminzwemmen voor volwassenen. Tickets zijn voor €9,95,- verkrijgbaar via de website of de receptie van de Hoornse Vaart.
Meer informatie


Veel te beleven tijdens de voorjaarsvakantie in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 05 februari 2019
Er is tijdens de voorjaarsvakantie weer genoeg te beleven in het zwembad van de Hoornse Vaart. Zo ligt er in de middag een 16-meter lange Dubbele Dolfijn Run in het 50-meterbad, is er een Experience Centre voor kinderen zonder diploma en is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie! Daarnaast is het mogelijk om een combikaart te kopen voor het zwembad van de Hoornse Vaart en voor de ijsbaan van De Meent Bauerfeind.
Meer informatie


Ouder-en babyzwemmen nu ook op vrijdag

Datum: 16 januari 2019
Tijdens het Ouder- en babyzwemmen kunt u op een leuke en ontspannen wijze samen met uw baby zwemmen in zwembad Hoornse Vaart.
Meer informatie


Talent in zwembad de Hoornse Vaart

Datum: 14 januari 2019
Jonge talent van het Alkmaarse RTC Triathlon (Regionaal Trainingscentrum) en paralympische triatleten zoals Jetze Plat trainen wekelijks in zwembad Hoornse Vaart.
Meer informatie


Alkmaarse zwembaden ontvangen 500.000e bezoeker

Datum: 28 december 2018
Op 28 december om precieus 09.57 uur in de ochtend werd de 7-jarige Cato verrast dat zij de 500.000 bezoeker was in zwembad Hoornse Vaart dit jaar. Blij verrast nam oma namens Cato de bos bloemen in ontvangst.
Meer informatie