Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen in Glow in the Dark

Datum: 28 augustus 2020
Op zaterdag 5 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Glow in the Dark´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,70. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 03 augustus 2020
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 7 september een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven.
Meer informatie


Richtlijnen Protocol Verantwoord Zwemmen versoepeld

Datum: 02 juli 2020
De richtlijnen voor het protocol verantwoord zwemmen zijn versoepeld. Kom ook langs voor een verfrissende duik!
Meer informatie


Hoornse Vaart opent buitenbad voor gezinnen met kinderen

Datum: 23 juni 2020
Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 juni is het buitenbad van zwembad Hoornse Vaart geopend voor kinderen en gezinnen. Ook zondag 28 juni is het zwembad geopend voor familiezwemmen.
Meer informatie


Van 15 juni t/m 19 juni banenzwemmen in het 25-meterbad

Datum: 08 juni 2020
In verband met de montage van de keerwand van het 50-meterbad in week 25 verplaatsen wij het banenzwemmen van maandag 15 juni t/m vrijdag 19 juni naar het 25-meterbad.
Meer informatie