Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Alkmaar Sport lanceert Red je vriendje

Datum: 03 december 2018
Zaterdagmiddag kwam Olympisch kampioen Maarten van der Weijden in een boot van de Reddingsbrigade door de grachten gevaren. Hij kwam naar de binnenstad van Alkmaar om de kick off van Red je vriendje te verzorgen. Red je vriendje is een uniek Alkmaar Sport initiatief om de zelfredzaamheid van kinderen in, rondom en aan het water te vergroten. Het programma wordt gratis aangeboden aan basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8.
Meer informatie


Aanbod Ouder- en kindzwemmen in de Hoornse Vaart verdubbeld

Datum: 22 november 2018
In aansluiting op de grote vraag naar het Ouder- en kindzwemmen in de Hoornse Vaart, heeft Alkmaar Sport haar aanbod uitgebreid. Door het brede aanbod kan de instructeur nog meer aandacht geven aan de deelnemers.
Meer informatie


Banenzwemmen innovatief en interactief

Datum: 06 november 2018
Het 50-meterbad van zwembad Hoornse Vaart wordt niet alleen door zwemverenigingen als training- en wedstrijdlocatie gebuikt, ook vele recreanten zijn hier dagelijks te vinden voor hun zwemtraining. Alkmaar Sport speelt hier op in: Boven het 50-meterbad heeft zij een innovatief LED-scherm bevestigd waarop zwemmers met behulp van een MyLaps transponder direct hun snelheid en banen kunnen bijhouden.
Meer informatie


Informatiebijeenkomst Big Aqua

Datum: 23 augustus 2018
Alkmaar Sport en gewichtsconsulente Bianca Holvast starten maandag 24 september een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Donderdag 13 september vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Zwangerschapszwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 07 augustus 2018
Vanaf dinsdagavond 4 september start zwembad Hoornse Vaart met wekelijkse lessen zwangerschapszwemmen. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de conditie en worden ontspanningsoefeningen gedaan.
Meer informatie