Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Sportieve activiteiten door Alkmaar Sport tijdens lerarenstaking

Datum: 23 januari 2020
Donderdag 30 en vrijdag 31 januari houdt het onderwijs een landelijke staking. Alkmaar Sport nodigt kinderen uit om te komen zwemmen én schaatsen. Deze dagen hanteert het sportbedrijf voor kinderen het scholentarief voor zowel zwembad Hoornse Vaart als ijsbaan De Meent Bauerfeind. Kinderen tot 18 jaar betalen deze dagen slechts € 2,65 voor een kaartje en voor € 5,00 kan er een combiticket worden gekocht dat toegang geeft tot beide sportaccommodaties. Zowel in het zwembad als op de ijsbaan worden diverse activiteiten georganiseerd.
Meer informatie


Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 13 januari 2020
Op zaterdag 21 maart organiseert zwembad Hoornse Vaart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Kom lekker relaxen met een hapje en een welkomsdrankje. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan diverse aquafitness lessen! Daag jezelf uit en doe mee met Aquajogging, FloatFit, Aquarobics of Tabaqua. Tevens organiseert het bad een clinic Zeemeerminzwemmen voor volwassenen. Genoeg activiteiten voor een heerlijke avond met je vriendinnen! Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only. Tickets zijn voor €9,95,- verkrijgbaar via de website. Tickets aan de deur zijn €11,00,-.
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 20 december 2019
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 20 januari een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 8 januari vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Snelcursus diploma B en C in zwembad De Hout

Datum: 19 december 2019
In de kerstvakantie organiseren wij ook weer een snelcursus voor diploma B en diploma C in zwembad De Hout. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen. Wij geven echter geen garantie dat het diploma wordt behaald. Wij doen er uiteraard wel alles aan om dit te realiseren.
Meer informatie


Henny Holtes 45 jaar in dienst bij Alkmaar Sport

Datum: 17 december 2019
Zondag 1 december was een feestelijke dag voor frontoffice medewerkster van zwembad Hoornse Vaart Henny Holtes. Henny is maar liefst 45 jaar in dienst bij Alkmaar Sport en is voor vele klanten dan ook een bekend gezicht. Op vrijdag 29 november werd Henny verrast met een surpriseparty georganiseerd door vriendin Jolanda. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het 45-jarige jubileum gevierd met vrienden, familie en collega´s van Henny.
Meer informatie