Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Per 1 december 2020 mondkapjesplicht

Datum: 02 oktober 2020
Op donderdag 8 oktober viert zwembad Hoornse Vaart het Alkmaar Ontzet. Het 50-meterbad, het 25-meterbad, het Golfslagbad, de Waterspeeltuin en het Instructiebad zijn tijdens deze feestelijke dag gewoon geopend. Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Kom je dus vanaf die datum in een zwembadaccommodatie, vergeet dan je mondkapje niet.
Meer informatie


Spetterende activiteiten tijdens de herfstvakantie

Datum: 02 oktober 2020
De herfstvakantie staat weer voor de deur. De 17-meterlange Obstacle Run Marine XL bestormen? Dat kan tijdens de herfstvakantie in zwembad Hoornse Vaart. Deze stormbaan vol lastige obstakels ligt elke middag in 50-meterbad. Voor de allerkleinsten drijft er een Experience Centre in het instructiebad. Als klap op de vuurpijl is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Op woensdag kunnen de kinderen zich vermaken met de onderwaterscooters en op de zaterdag zijn er mooie prijzen te winnen tijdens het boter, kaas en eieren spel. Genoeg activiteiten voor een hele dag plezier. Wij hanteren tijdens de herfstvakantie aangepaste openingstijden.
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart geopend met Alkmaar Ontzet

Datum: 02 oktober 2020
Op donderdag 8 oktober viert zwembad Hoornse Vaart het Alkmaar Ontzet. Het 50-meterbad, het 25-meterbad, het Golfslagbad, de Waterspeeltuin en het Instructiebad zijn tijdens deze feestelijke dag gewoon geopend. Ter ere van deze feestdag ligt er vanaf 13.00 uur een 17-meterlange stormbaan in het 50-meterbad en het Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast kunnen kinderen gratis deelnemen aan het Levend Bingo spel waarbij mooie prijzen zijn te verdienen.
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen in Glow in the Dark

Datum: 28 augustus 2020
Op zaterdag 5 september start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan. Het thema voor de eerste keer is ´Glow in the Dark´. De toegang tot het discozwemmen is € 6,70. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 03 augustus 2020
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 7 september een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven