Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Body en Mind weekend bij zwembad Hoornse Vaart

Datum: 19 april 2019
Sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart organiseert in samenwerking met internationaal trainster en lifecoach Bianca Landman een Body en Mind weekend. Op zaterdag 11 en zondag 12 mei is iedereen welkom bij dit weekend waar ontspanning en inspanning centraal staan. De activiteiten die op het programma staan zijn Bad Ass® Yoga, Body & Mind workshop en FloatFit exclusive. Deelname bedraagt €7,50,- per activiteit.
Meer informatie


Prachtig weer voorspeld bij feestelijke opening buitenbad Hoornse Vaart

Datum: 15 april 2019
Vrijdag 19 april opent zwembad Hoornse Vaart haar buitenbad voor het nieuwe buitenbadseizoen. Aankomend weekend wordt het maar liefst 23 graden. Ideaal weer om heerlijk buiten te zwemmen! Het feestelijk aangeklede buitenbad en de ligweide vormen vanaf 10.00 uur het decor voor diverse activiteiten voor jong en oud. Zwembad Hoornse Vaart trapt het nieuwe seizoen af met een compleet pakket aan inspanning én ontspanning.
Meer informatie


Volop spektakel tijdens Goede Vrijdag en Pasen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 04 april 2019
Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens Goede Vrijdag en Pasen van de activiteiten. Bezoekers kunnen zich uitleven op de stormbaan in het 50-meterbad en voor de kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen, ligt er een Experience Center in het instructiebad. Het animatieteam heeft in de middagen de leukste activiteiten op het programma staan en bij mooi weer is zelfs het buitenbad voor het eerst dit jaar geopend! Daarnaast komt de paashaas op 1e en 2e paasdag langs met chocolade eieren. Het beloven drie spectaculaire dagen te worden!
Meer informatie


Nieuwe serie ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’

Datum: 14 maart 2019
Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 1 april een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit laagdrempelige 12-weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 20 maart vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Discozwemmen bij de Hoornse Vaart: Het populairste kinderfeestje in Noord-Holland

Datum: 04 maart 2019
Wie van dansen, zwemmen, gezelligheid en lekkere muziek houdt, kan op zaterdagavond regelmatig terecht bij sportcomplex Hoornse Vaart in Alkmaar om volledig uit zijn dak gaan: dan is het tijd voor discozwemmen. Speciaal voor de jeugd tot 13 jaar is er elke editie een nieuw thema. Het zwembad wordt volledig omgetoverd in bijvoorbeeld piraten- of circussferen. Ook het aanwezige personeel van Alkmaar Sport hijst zich in de meest gekke outfits en entertainen de kinderen al bij binnenkomst. Een live DJ draait de coolste platen en er wordt volop meegezongen en gedanst, óók door de aanwezige ouders.
Meer informatie