Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Zwangerschapszwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 07 augustus 2018
Vanaf dinsdagavond 4 september start zwembad Hoornse Vaart met wekelijkse lessen zwangerschapszwemmen. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de conditie en worden ontspanningsoefeningen gedaan.
Meer informatie


Watersportweek Hoornse Vaart

Datum: 16 juli 2018
In de week van 30 juli t/m 5 augustus vindt bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar een gratis watersportweek voor jong en oud plaats. Dagelijks tussen 13.30 en 16.00 uur kun je deelnemen aan activiteiten als kajakken en suppen in het buitenbad.
Meer informatie


Steeds meer bezoekers en grotere klanttevredenheid

Datum: 21 juni 2018
Bron: Zwembadbranche juni 2018
De bezoekersaantallen van sportcomplex Hoornse Vaart zijn de laatste drie jaar gegroeid. Een stijging van maar liefst 10%, grotendeels afkomstig uit de losse kaartverkoop. Marcel Ruitenberg, hoofd zwemaccommodaties van Alkmaar Sport, legt uit hoe dat kan. ”We denken van buiten naar binnen, vanuit het klantperspectief.’’
Meer informatie


DAW 100 jaar

Datum: 19 juni 2018
Bron: DAW
Tijdens het weekend van 31 augustus tot en met 2 september 2018 viert zwemvereniging DAW haar 100-jarig bestaan. Met volop activiteiten voor jong en oud!
Meer informatie


Alkmaar Sport en de AVG

Datum: 24 mei 2018
Alkmaar Sport N.V. heeft voor haar dienstverlening aan u als klant en sporter een aantal gegevens van u nodig. Het verzamelen en gebruiken van deze gegevens valt vanaf 25 mei 2018 onder de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze AVG stelt een aantal eisen aan ons als organisatie, waaronder het vragen van toestemming aan u als onze klant.
Meer informatie