Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad Hoornse Vaart is in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door Stichting Zwembadkeur. Zwembaden in Nederland dienen te voldoen wet- en regelgeving die is vastgesteld door de overheid.

Zwembaden die het Keurmerk Veilig & Schoon hebben voldoen uiteraard aan de wet en daarbovenop voldoen zij aan een aantal extra kwaliteitseisen op het gebied van toezicht en hygiëne. Meer informatie hierover is te vinden op www.zwembadkeur.nl.

Consuwijzer

Het Keurmerk Veilig & Schoon is getoetst en opgenomen door ConsuWijzer, een informatieloket voor consumenten van de Nederlandse overheid.

Van de keurmerken die op ConsuWijzer staan, kunnen consumenten nagaan hoe betrouwbaar deze zijn. Dat helpt consumenten om een afgewogen keuze te maken bij de aanschaf van een product of dienst. De keurmerkentoets beoordeelt de betrouwbaarheid van een keurmerk met een waarderingscijfer op een schaal van 1 tot 10. Hoe hoger het waarderingscijfer, hoe hoger de betrouwbaarheid; de betrouwbaarheid van het Keurmerk Veilig & Schoon is gewaardeerd met een 9,4.

De toetsing van het Keurmerk Veilig & Schoon is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie in opdracht van het ministerie van Economische zaken.

Meer informatie

Meer informatie over de betrouwbaarheid het Keurmerk Veilig & Schoon is te lezen op www.consuwijzer.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven