Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Discofeestje

Vier je verjaardagsfeestje tijdens het discozwemmen! Bij een verjaardagsfeestje van minimaal zes personen is de entree en het snackarrangement voor de jarige gratis. Deze prijzen zijn inclusief de entreeprijs, maar het arrangement moet wel van tevoren online gereserveerd worden. Voor kinderen die een kinderfeestje vieren start de disco al om 18.00 uur! Kinderfeestjes reserveer je via de online omgeving van Alkmaar Sport. Let op: op de dag van de disco is het niet meer mogelijk om na 15.00 uur een kinderfeestje te boeken.

Tot 13 jaar

Het discozwemmen is speciaal bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. Het duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene.

Elke maand!

Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan: dan is het tijd voor Discozwemmen! Elke keer is er een nieuw thema en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangekleed, bijvoorbeeld in piraten- of circussferen.

Tarieven

De toegang tot het discozwemmen is voor elk kind €6,90. Per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Extra ouders of begeleider betalen de entreeprijs van €6,90.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven