Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Buitenbad Hoornse Vaart, het leukste buitenbad aan de kust!

Het mooie weer komt eraan, dit jaar met een strand met ligstoelen, hangmatten, parasols en zelfs een stukje zand waar de allerkleinsten hun zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast is er iedere woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie!

Op de ligweide is een strand aangebracht. Hier vind je comfortabele ligstoelen en parasols in vrolijke kleuren. Voor de allerkleinsten hebben we een stukje zand afgezet waar zij hun mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Bij goed weer is het buitenbad vanaf 19 april geopend!

Gratis animatie iedere woensdag- en zaterdagmiddag
We hebben een gevarieerd programma opgesteld. De animatie is gratis, dit is bij de entreeprijs van het zwembad inbegrepen!* Mocht het weer een dag tegenvallen, verschuiven we het programma gewoon naar binnen. Dat is het fijne van dit prachtige complex!

Openingstijden
In de meivakantie is het buitenbad dagelijks geopend. Daarna is het bad open op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer wordt het bad extra geopend, dit is altijd terug te vinden op de Facebookpagina van Sportcomplex Hoornse Vaart. Zowel in de meivakantie als in de zomervakantie is het bad dagelijks geopend. Het seizoen loopt tot en met zondag 2 september.

Op de speelweide, ligweide en het strand bent u altijd van harte welkom! Ook wanneer het buitenbad gesloten is kunt u lekker van de zon genieten op het strand of op het gras.

*uitzondering hierop vormt het discozwemmen. Discozwemmen kost 6,50 euro per persoon. Meer informatie hierover is te vinden onder het tabblad Recreatiezwemmen.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven