Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Disclaimer

Deze site wordt onderhouden door Alkmaar Sport. Er worden geen enkele garanties gegeven op het goed functioneren van deze site, noch op de informatie of inhoud van deze site. Volledig toegestaan door toepasselijk recht, verwerpt Alkmaar Sport elke garantie, extern of ingesloten, inclusief maar niet beperkt tot, vooronderstelde garanties van toepasselijkheid voor een bepaald doel. Alkmaar Sport is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of beschadigingen, in welke vorm dan ook, die voortkomen uit het gebruik van deze site, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele gebeurtenissen en daaruit volgende beschadigingen.

Privacy

Geen enkele informatie, verschaft door een bezoeker, zal ooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan voor het verzenden van informatie of een product waar de bezoeker om gevraagd heeft. Elke informatie, verschaft door een bezoeker, zal op aanvraag zo snel mogelijk verwijderd worden van onze computer(s). Elke informatie, verschaft door een bezoeker, wordt beschouwd als vertrouwelijk. Bekijk hier de Privacy Statement van Alkmaar Sport N.V.

Copyright

Alle interface content op deze site, zoals tekst, site graphics, logo's, icoontjes, afbeeldingen en animaties, is eigendom van Alkmaar Sport en beschermd door zowel Nederlands als internationaal copyright. Het is verboden de geplaatste content te reproduceren, wijzigen, verkopen, overdragen, opnieuw publiceren, ten toon spreiden of vertonen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven