Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Tabaqua

Tabaqua interval training is een van de meest effectieve vormen van High Intensity Interval Training. Door deze trainingsvorm te combineren met de eigenschappen van water, zorgen we voor een optimale workout!

Het 20/10 interval principe in sessies van 4 minuten, zorgt dat deelnemers zowel vet verbranden als conditie opbouwen. Door de hoge intensiteit van de training verbrandt u ook de rest van de dag nog veel calorieën.

Wilt u trainen op kracht, conditie of beide? Dan is deze killer van een les wat u zoekt. Tabaqua is voor geschikt fitte, blessurevrije deelnemers die net dat extra beetje meer uit hun workout willen halen.

Tips voor de (proef)les:
Zorg ervoor dat uw badkleding geschikt is voor een actieve sessie in het water, er wordt zowel diep als ondiep getraind. Neem een handdoek mee en een flesje water om vocht aan te vullen.

Tarieven tabaqua

Voor €59,50,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen Tabaqua volgen. Voor een losse les betaalt u €8,90,-.

Voor € 16,- per week kunt u onbeperkt deelnemen aan Aquafitnesslessen én onbeperkt recreatie zwemmen op de uren dat het bad geopend is voor recreatie zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt €64,10,- per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van €5,-.