Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

AquaFit

In een cyclus van drie weken beoefent u Aquarobics, Aquajoggen en Conditiezwemmen. Deze nieuwe activiteit biedt zeer veel afwisseling voor jong en oud. Elke week staat een andere les centraal.

Aquarobics wordt beoefend op muziek, in heupdiep water en met behulp van verschillende materialen. Bij Aquajoggen voert u de oefeningen uit in diep water, ondersteund door de aquabelt, en ook op muziek. Bij het conditiezwemmen zwemt u verschillende zwemslagen, oefent u de techniek van het zwemmen en legt u zo een flinke afstand af.

De lessen worden zo verzorgd dat ze voor zwemmers van elk niveau geschikt zijn. Na afloop kunt u nog even gezellig nazitten.

Inschrijven is niet nodig. U kunt een gratis proefles aanvragen bij de kassa, via 072-5489326 of zweminfo@alkmaarsport.nl. Wilt u de activiteit gaan volgen, dan kunt u bij de kassa een abonnement kopen.

Tarieven aquafit

Voor € 59,50,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen Aquafit volgen. Een les duurt 45 minuten. Een losse les kost € 8,90,-. Voor €16,00 per week kunt u onbeperkt deelnemen aan Aquafitnesslessen in zwembad Hoornse Vaart én onbeperkt recreatief zwemmen op de uren dat de baden geopend zijn voor recreatief zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt € 64,10 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van € 5,00.