Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Aquafitness

Aquafitness is er in veel verschillende vormen, met of zonder muziek, in diep of ondiep water etc. Voor iedereen is er wel een goede en leuke les te volgen, wat uw niveau of conditie ook is. Wat alle vormen van aquafitness gemeen hebben, is dat u bij sporten in het water een ijzersterke conditie opbouwt en een strakker lichaam ontwikkelt, doordat (bijna) alle spieren gebruikt worden. Door de weerstand van het water verbrandt u wel 40% meer dan bij sporten op het land. Nog een voordeel van sporten in het water, is dat er door de opwaartse druk van het water minder belasting is op knie en enkel gewrichten. En dat door de masserende werking van het water spierspanningen verdwijnen.

Zwembad Hoornse Vaart biedt verschillende vormen van aquafitness zoals, aquajoggen, aquarobics, conditiezwemmen, en Swimming Obese. Kom gezellig eens mee doen bij één van onze aquafitnesslessen en ervaar de voordelen van sporten in het water.

Tarieven aquafitness

  • Voor €60,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen volgen. Een gemiste les mag in dezelfde week worden ingehaald, mits er plek is in de groep.
  • Voor €64,15  per 4 weken kunt u onbeperkt deelnemen aan alle Aquafitnesslessen. Bij het Onbeperkt Aquafitness heeft u keuze uit maar liefst 22 verschillende lessen. Uw kaart is geldig in zowel zwembad De Hout als zwembad Hoornse Vaart.
  • U kunt ook kiezen voor losse lessen in plaats van een abonnement, een losse les kost €9,-.

Proefles en inschrijven aquafitness

Inschrijven is niet nodig; U kunt een plek reserveren of een losse les aanschaffen via onze webshop. Een directe link naar de juiste tickets vindt u op de pagina met informatie over de specifieke les. Als u de activiteit wilt gaan volgen, dan kunt u bij de kassa een leskaart kopen. Zou u voor de aanschaf van een abonnement een account aan willen maken op: https://zwemlesinalkmaar.recreatex.be/Home

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven