Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Zeemeerminzwemmen

Tijdens het zeemeermin zwemmen leren deelnemers zich als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water te bewegen. Je kunt een cursus volgen om de basisbeginselen van het zwemmen met de staart onder de knie te krijgen. Heb je deze cursus met goed gevolg afgerond en je certificaat behaald dan kun je doorstromen naar de wekelijkse lessen. Hier gaan we nog dieper in op de kunst van het zwemmen onder water!

Leeftijd zeemeermin zwemmen

De lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar met een A- & B diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder die alleen een A-diploma bezitten zijn welkom. In verband met de maat van de beschikbare staarten is de maximum leeftijd voor deelnemers aan deze cursus 11 jaar.

Basiscursus (4 lessen)

Tijdens de cursus leer je hoe je je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. In de les komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een diploma.

 • Aantal lessen: 4 lessen
 • Duur lessen: een half uur per les
 • Dag/Tijd: zaterdag van 09.45 - 10.15 uur en 11.15 - 11.45 uur
 • Kosten: €40,90 (€5,- korting als u in het bezit bent van een SportPas)

Deelnemers betalen €35,90 in online shop en €5,- aan de kassa wanneer de SportPas wordt opgehaald. Kinderen die reeds in bezit zijn van een SportPas kunnen de huidige pas gebruiken en krijgen €5,- korting. Alle materialen voor het zeemeermin zwemmen zijn in de Hoornse Vaart aanwezig. Gebruik van deze materialen tijdens de les is bij de prijs inbegrepen.

 1. Schrijf je hier in voor de basiscursus van 09.45 - 10.15 uur (groep 1)
 2. Schrijf je hier in voor de basiscursus van 11.15 - 11.45 uur (groep 2)

Reguliere lessen (wekelijks)

Heb jij de basisbeginselen van het zwemmen met de staart onder de knie, en de basiscursus met certificaat afgerond? Dan kan je meedoen aan de wekelijkse lessen. Tijdens deze lessen gaan we nóg intensiever met de staart aan de slag. Je werkt aan het verbeteren van conditie, snelheid en diepte!

 • Aantal lessen: 8 lessen
 • Duur lessen: drie kwartier per les 
 • Start: het hele jaar door, niet in de schoolvakanties
 • Dag/Tijd: zaterdag 10.30 - 11.15 uur
 • Aantal deelnemers: Maximaal 10 deelnemers
 • Kosten: €85,90 (€5,- korting als u in het bezit bent van een SportPas) voor 8 lessen. Alle materialen voor het zeemeermin zwemmen zijn in de Hoornse Vaart aanwezig. Gebruik van deze materialen tijdens de les is bij de prijs inbegrepen.
 1. Schrijf je hier in voor de reguliere lessen van 10.30 - 11.15 uur

Zeemeermin feestje

Vier je zeemeermin feestje bij zwembad Hoornse Vaart! Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven