Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

FloatFit

FloatFit is in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar dé hit op het gebied van aquafitness. FloatFit is een zeer intensieve body work-out waarbij je oefeningen uitvoert op een drijvende AquaBase. Door het continue zoeken naar evenwicht, train je voor een sterke core-stability en haal je een hoge vet- en calorieverbranding. Tijdens FloatFit werk je aan een goede conditie en het versterken van alle spieren in je lichaam. FloatFit is een leuke en effectieve full-body workout met als resultaat een goede conditie en een fit lijf! De lessen FloatFit worden gegeven door speciaal opgeleide trainers.

Tijden en dagen FloatFit

FloatFit vindt plaats op de onderstaande dagen en tijden.

Dag
Tijd
Dinsdag
19.00 - 19.30 uur & 19.30 - 20.00 uur
Woensdag19.00 - 19.30 uur & 19.30 - 20.00 uur
Donderdag 19.00 - 19.30 uur & 19.30 - 20.00 uur


Tarieven en meer informatie

De kosten voor een losse les bedraagt €8,50. Het is daarnaast ook mogelijk om een 10-rittenkaart voor FloatFit aan te schaffen. Voor een 10-rittenkaart betaalt u €70,-. Vanaf het moment van aanschaf is de 10-rittenkaart 13 weken geldig. U schaft een 10-rittenkaart voor FloatFit aan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart. Vervolgens kunt u een online een plek reserveren tegen een €0,00 tarief. Deze les wordt, wanneer u uw kaart tegen de tourniquet houdt, van uw 10-rittenkaart afgeschreven. Let op: u kunt deze 10-rittenkaart ook gebruiken bij Aquakickboks en Aquajump.

 • Duur: 30 minuten
 • Groepsgrootte: 1 - 20 personen
 • Niveau: Beginner, gevorderd, expert (let op: door de hoge intensiteit van bewegen, is deze les niet toegankelijk voor zwangere vrouwen)
 • Omgeving: Binnen
 • Kledingadvies: wij raden aan om een sportbroekje en een sportshirt aan te doen tijdens deze activiteit
 • Vragen: Vragen kunt u stellen aan zweminfo@alkmaarsport.nl

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  Inschrijven