Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Extra zwemlessen

Op verschillende dagen in de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan de 'extra zwemlessen' in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen alle ondiepe lessen aangeboden worden. De kosten voor deze lessen zijn € 8,50 per les. Iedereen (behalve groep waterfestijn/badje 1 & groep geel / badje 5) – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen.


De extra zwemlessen worden aangeboden in zwembad Hoornse Vaart. De lessen duren 45 minuten. Vooraf online inschrijven is verplicht en vol = vol.

Extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart

De onderstaande lessen vinden plaatst op de volgende momenten:

  • Maandag 12 juli
  • Dinsdag 13 juli
  • Woensdag 14 juli
  • Donderdag 15 juli
  • Vrijdag 16 juli
Oranje/Badje 2
Blauw/Badje 3
Groen/Badje 4
08.15 - 09.00 uur
08.15 – 09.00 uur
09.00 – 09.45 uur
09.45 – 10.30 uur 09.00 – 09.45 uur 09.45 – 10.30 uur

Inschrijven

U kunt zelf kiezen of u één les per week aanschaft of dat u uw zoon of dochter mee wilt laten doen met meerdere lessen. De lessen kosten € 8,50 per les en zijn verkrijgbaar via de online omgeving van Alkmaar Sport.

Tickets zwembad Hoornse Vaart

Via onderstaande links kunt u tickets kopen voor de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart.

Praktische informatie

De lessen duren 45 minuten, vooraf inschrijven is verplicht en vol = vol. Er wordt tijdens de extra zwemlessen alleen gezwommen in badkleding.

Ook tijdens de extra zwemlessen geldt een coronaprotocol. U kunt uw zoon of dochter 15 minuten voor de les aanmelden door uw ticket te scannen op het tourniquet. De poortjes gaan dan vanzelf open. Ook bij deze lessen trekken kinderen hun zwemkleding vast thuis aan en gaan zij thuis voor de les even naar het toilet. Alle kleding kunnen zij in een tas meenemen naar de zwemles.

Vragen

Voor vragen met betrekking tot de extra zwemlessen kunt u contact met ons opnemen via zweminfo@alkmaarsport.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven