Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Big Aqua

'Een betere versie van jezelf'

Zwem- en beweegprogramma ‘Big Aqua’ verzorgen wij in samenwerking met gewichtsconsulent Bianca Holvast. Begin 2013 ging het programma voor het eerst van start, en inmiddels hebben vele deelnemers het programma met groot succes afgesloten. Gemiddeld verloren zij zo’n 8-15 kg lichaamsgewicht in 3 maanden. En daar blijft het niet bij. Deelnemers rapporteren dat zij beter scoren op andere gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, én hebben geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

Programma

In dit 12 weeks programma staat zwemmen, gezonde verantwoorde voeding en plezier centraal. Er is individuele begeleiding naast interactieve groepsbijeenkomsten. Dit programma reikt u handvatten die u uw leven lang kunt gebruiken. Wij begeleiden u op een leuke, uitdagende, laagdrempelige en enthousiaste wijze naar een energiek en vitaal leven.

  • Wilt u geen dieet maar een structurele verandering van leefstijl?
  • Belemmert uw fysieke en mentale gezondheid uw functioneren en zou u deze willen verbeteren?
  • Bent na een dag helemaal op en zou u meer energie willen?
  • Sport u niet terwijl u weet dat het goed voor u is?
  • Wilt u afvallen, meer energie en uw algehele gezondheid verbeteren?

In deze 12 weken staat het blessurevrij bewegen centraal. Door te bewegen in zwemwater is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit het hoogst. Deze voordelen samen zijn de ideale omstandigheden voor beginnende en herstellende sporters. Door een gevarieerd programma aan te bieden blijft de deelname leuk en uitdagend. Zo is er verschillende keuze in tijd, activiteit en intensiteit.

Overzicht informatiebijeenkomsten en programma's

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle informatieavonden over Big Aqua, een betere versie van jezelf, en de startdata van de programma's.

Programma
Big Aqua 12 weken
Informatiebijeenkomst Woensdag 5 april 2023 van 19.00 - 20.00 uur
Start programma Maandag 17 april 2023


Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan Big Aqua zijn afhankelijk van de vergoeding van de zorgverzekeraar. Heeft u interesse om mee te doen, dan bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst duurt van 19.00 - 20.00 uur. Aanmelden kan via 06-28594007 - info@bblij.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven