Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Aquarobics

Aquarobics is een actieve workout op verschillende muziek stylen. Naast de warming-up en warming-down bestaat de workout uit intervaltrainingen en choreografieën. Een goede combinatie van cardio-, spier-, en core-training, met een vleugje fun.

De eigenschap van aquarobics die het een voordeel geven ten opzichte van aerobics, is dat de spring- en loopoefeningen door de opwaartse druk van het water minder belastend zijn voor knieën en enkels. U verbruikt daarnaast meer energie doordat de weerstand in water wel twaalf keer groter is dan van lucht. Er wordt ook veelvuldig gebruikt gemaakt van weerstandsmaterialen zoals kunststof gewichten en dumbbells. De lessen beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down.

Dagen en tijden Aquarobics

Aquarobics vindt plaats op de onderstaande dagen en tijden.

Dag
Tijd
Dinsdag
20.00 - 20.45 uur
Donderdag 20.15 - 21.00 uur
Vrijdag 09.00 - 09.45 uur

Tarieven en meer informatie

Voor €65,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen Aquarobics volgen. Voor een losse les betaalt u €9,70. Voor €16,- per week kunt u onbeperkt deelnemen aan de aquafitness lessen én recreatief zwemmen op de uren dat het bad hiervoor geopend is. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt €64,20 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van €5,-.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven