Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Bucketgame in het zwembad Hoornse Vaart

Recreatie

Zwembad Hoornse Vaart is misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland! Binnen beschikt het bad over diverse zwembaden en een Waterspeeltuin en Golfslagbad. Daarnaast zijn er (interactieve) attracties zoals de glijbaan, duikplanken en de bucketgame. Tijd voor een momentje voor jezelf? Dat kan bij de WellnessFaciliteiten. Even relaxen onder de zonnebanken, in de stoomcabines of genieten van de kruidenolie in de whirlpools.

In de zomermaanden zijn de deuren naar het buitenbad geopend en kan er gebruik worden gemaakt van de Copacabana beach en een prachtige ligweide met diverse speelvoorzieningen.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingstijden. De baden worden extra geopend voor recreatief zwemmen. Daarnaast ligt er deze weken een uitdagende Wipe-Out in het 50-meterbad en voor ongeoefende zwemmer een Experience Centre in het instructiebad.

Activiteiten

In zwembad Hoornse Vaart worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd zowel binnen als buiten. Check hiervoor onze sportagenda.