Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Zeemeermin zwemmen

Deze zomervakantie biedt Alkmaar Sport maar liefst 10 keer een snelcursus Zeemeermin zwemmen aan. Tijdens de cursus leren deelnemers zich als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water te bewegen. In de lessen komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een diploma.

De snelcursus Zeemeermin zwemmen bestaat uit 2 lessen van een uur met aansluitend een kwartier vrijzwemmen met de staart en wordt zowel gegeven in zwembad Hoornse Vaart als De Hout. Er kan gekozen worden uit 10 verschillende cursusmomenten. De lessen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar met een A- & B diploma. Ook kinderen van 10 jaar en ouder die alleen een A-diploma bezitten zijn welkom. In verband met de maat van de beschikbare staarten is de maximum leeftijd voor deelnemers aan deze cursus 11 jaar.

Meer informatie
Kosten voor de cursus bedragen € 40,00. Deelnemers betalen € 35,00 in online shop en € 5,00 euro aan de kassa wanneer de SportPas wordt opgehaald. Kinderen die reeds in bezit zijn van een SportPas kunnen de huidige pas gebruiken en krijgen € 5,00 korting. Alle materialen voor het Zeemeermin zwemmen zijn in de Hoornse Vaart aanwezig. Gebruik van deze materialen tijdens de les is bij de prijs inbegrepen.