Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Snorkelen

Snorkelen I, II en III

In zwembad Hoornse Vaart kun je ook snorkeldiploma’s halen. De diploma’s waarvoor je kunt afzwemmen zijn diploma I, II, en III. De snorkellessen zijn bedoeld voor kinderen tot 13 jaar die minimaal diploma A en B hebben.

Tijdens de lessen leer je onder andere hoe je op de juiste manier te water gaat, hoe je voorwerpen van de bodem kunt opduiken en hoe je onder water een zwembril kunt opzetten. Een overzicht van alles wat je kunt als je je diploma hebt gehaald vind je op de pagina Examenprogramma zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen.

Snorkelen vanaf 13 jaar en ouder

Nieuw in de Hoornse Vaart is het snorkelen voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Altijd al eens op vakantie de onderwaterwereld van heel dichtbij willen zien? Dan is dit de ultieme kans om op elke donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur het snorkelen op een creatieve manier te leren! De inhoud van de lessen is gebaseerd op de 3 niveaus van de verschillende N.O.B (Nederlandse Onderwatersport Bond) diploma’s. Na een aantal lessen (afhankelijk van de geoefendheid) wordt de cursus afgerond met het behalen van het snorkelcertificaat!

Uiteraard kun je eerst een proefles nemen om te kijken of het bevalt alvorens je
een leskaart aanschaft. De start van de lessen is op 9 februari 2018 om 18.30 uur in het 25-meterbad van de Hoornse Vaart. Kun je niet wachten tot die tijd? Opgeven bij de kassa kan nu al!

Tarieven

Voor 57,- euro kun je gedurende 10 weken 8 snorkellessen volgen. Voor een losse les betaal je 8,50 euro.

Lestijden

Woensdag

  • Snorkelen I: van 13.30 uur tot 14.15 uur
  • Snorkelen II en III: van 14.15 tot 15.00 uur

Donderdag

  • Snorkelen vanaf 13 jaar en ouder: van 18.30 tot 19.15 uur

Vrijdag

  • Snorkelen I,II en III: van 15.00-15.45 uur.