Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Ons zwembad wordt voor u vernieuwd!

Datum: 27 juli 2017
Ons zwembad wordt voor u verbouwd. Nieuwe vloeren, nieuwe lockers, nieuwe kleedkamers!
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart start met Ouder- en babyzwemmen

Datum: 17 juli 2017
Vanaf woensdag 6 september start zwembad Hoornse Vaart met Ouder- en babyzwemmen. Tijdens deze les kunnen (groot)ouders op een leuke en ontspannen wijze samen met hun baby zwemmen. De cursus is toegankelijk voor baby’s vanaf 13 weken oud en wordt iedere woensdagochtend van 10.30 tot 11.00 uur gegeven in zwembad Hoornse Vaart.
Meer informatie


Snelcursus Zeemeermin zwemmen in zomervakantie

Datum: 27 juni 2017
Deze zomervakantie biedt Alkmaar Sport maar liefst 10 keer een snelcursus Zeemeermin zwemmen aan. De snelcursus Zeemeermin zwemmen bestaat uit 2 keer een uur les met aansluitend een kwartier vrijzwemmen als zeemeermin of zeemerman. De cursus is toegankelijk voor kinderen van 7 tot 11 jaar en wordt gegeven in zwembad Hoornse Vaart en De Hout.
Meer informatie


Duiken, met ‘een beetje hulp’ van je vrienden

Datum: 16 juni 2017
Zo’n 10 keer per jaar komt stichting (On)Beperkt Duiken naar de Hoornse Vaart in Alkmaar om te duiken met mensen met een beperking. “Geld, inspanning of tijd maken niet uit als je de blije gezichten van de cliënten ziet,” vertelt vrijwilliger en medeoprichter Gerben van der Meulen. Hij ziet het als zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om zijn plezier in de duiksport te delen.
Meer informatie


Cursus Zeemeermin zwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 02 juni 2017
Alkmaar Sport start op zaterdag 24 juni met een cursus Zeemeermin zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. De cursus bestaat uit 4 lessen en vindt plaats in het 50-meterbad. De lessen zijn toegankelijk voor kinderen tot 11 jaar. Aanmelden kan via de receptie van het zwembad.
Meer informatie