Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Duiken, met ‘een beetje hulp’ van je vrienden

Datum: 16 juni 2017
Zo’n 10 keer per jaar komt stichting (On)Beperkt Duiken naar de Hoornse Vaart in Alkmaar om te duiken met mensen met een beperking. “Geld, inspanning of tijd maken niet uit als je de blije gezichten van de cliënten ziet,” vertelt vrijwilliger en medeoprichter Gerben van der Meulen. Hij ziet het als zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid om zijn plezier in de duiksport te delen.
Meer informatie


Cursus Zeemeermin zwemmen in zwembad Hoornse Vaart

Datum: 02 juni 2017
Alkmaar Sport start op zaterdag 24 juni met een cursus Zeemeermin zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. De cursus bestaat uit 4 lessen en vindt plaats in het 50-meterbad. De lessen zijn toegankelijk voor kinderen tot 11 jaar. Aanmelden kan via de receptie van het zwembad.
Meer informatie


Zwembad Hoornse Vaart, het leukste buitenbad aan de kust!

Datum: 13 april 2017
Maandag 24 april start het buitenbad seizoen bij sportcomplex Hoornse Vaart. Dit jaar met een strand met ligstoelen en parasols en zelfs een stukje zand waar de allerkleinsten hun zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast staat er iedere woensdag en zaterdag een gevarieerd programma op de kalender. De feestelijke opening maandag 24 april om 10.00 uur in het thema ‘Blij dat ik glij’ vormt de start van dit geheel vernieuwde aanbod.
Meer informatie