Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Big Aqua – Een betere versie van jezelf

Datum: 05 december 2017
Alkmaar Sport, vitaliteitscoach Anouk Kroone en gewichtsconsulente Bianca Holvast starten begin 2018 een nieuw programma genaamd ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit 12 weeks programma reikt mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers op een leuke, laagdrempelige wijze naar een energiek en vitaal leven. Donderdag 11 januari vindt een informatiebijeenkomst plaats in sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Sport mee voor Spieren voor Spieren

Datum: 11 oktober 2017
In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 stelt Alkmaar Sport twee van haar accommodaties open voor de Wintertijd Challenge. Deelnemers aan de challenge kunnen kiezen of zij willen zwemmen, schaatsen of bootcampen. Wie mee wil sporten wordt om een bijdrage gevraagd, deze kun je bij elkaar sparen door sponsors te zoeken. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.
Meer informatie


Hoornse Vaart begeleidt mensen naar een energiek en vitaal leven

Datum: 06 september 2017
Alkmaar Sport en vitaliteitscoach Anouk Kroone starten een nieuw programma genaamd ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit programma reikt gedurende 12 weken mensen met overgewicht handvatten aan en begeleidt deelnemers op een leuke, laagdrempelige wijze naar een energiek en vitaal leven. Donderdag 13 september vindt een informatiebijeenkomst plaats.
Meer informatie