Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Buitenbad Hoornse Vaart, het leukste buitenbad aan de kust!

Het zomerseizoen is weer gestart, dit jaar met een strand met ligstoelen en parasols en zelfs een stukje zand waar de allerkleinsten hun zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast staat er iedere woensdag en zaterdag een gevarieerd programma op de kalender.

Op de ligweide wordt een stuk strand aangelegd, de Copacobana Beach. Hier vind je comfortabele ligstoelen en parasols in vrolijke kleuren. Voor de allerkleinsten hebben we een stukje zand afgezet waar zij hun mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Het strand opent op woensdag 3 mei. Daarnaast zijn er diverse nieuw sport- en spelmaterialen aangeschaft.

Sportieve activiteiten - iedere woensdag en zaterdag
We hebben een gevarieerd programma opgesteld, in overleg met onze Facebook volgers. Er zijn activiteiten op de ligweide én in het zwembad variërend van een piratendag en een buikschuifbaan tot levend bingo en een demonstratie FloatFit in het buitenbad. Deelname aan de activiteiten is gratis, dit is bij de entreeprijs van het zwembad inbegrepen!*

Mocht het weer een dag tegenvallen, verschuiven we het programma gewoon naar binnen. Dat is het fijne van dit prachtige complex!

Openingstijden
Het buitenbad tot en met zondag 3 september. Op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer wordt het bad extra geopend, dit is altijd terug te vinden op de Facebookpagina van Sportcomplex Hoornse Vaart.

*uitzondering hierop vormt het discozwemmen. Discozwemmen kost 6.50 euro per persoon. Meer informatie hierover is te vinden onder het tabblad Recreatiezwemmen.