Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

HIIT = HOT

TABAQUA

Tabaqua interval training is een van de meest effectieve vormen van High Intenstity Interval Training. Door deze trainingsvorm te combineren met de eigenschappen van water, zorgen we voor een optimale workout!

Het 20/10 interval principe in sessies van 4 minuten, zorgt dat deelnemers zowel vet verbranden als conditie opgebouwen. Door de hoge intensiteit van de training verbrand je ook de rest van de dag nog veel calorieën.

Wil je trainen op kracht, conditie of beide? Dan is deze killer van een les wat je zoekt. Tabaqua is voor geschikt fitte, blessurevrije deelnemers die nog meer uit hun workout willen halen.

Tips voor de (proef)les:
Zorg dat je badkleding geschikt is voor een actieve sessie in het water, er wordt zowel diep als ondiep getraind. Neem een handdoek mee en een flesje water om vocht aan te vullen.

Tarieven

Voor 57,- euro kun je gedurende 10 weken 8 lessen aquarobics volgen. Voor een losse les betaal je 8,50 euro. Voor nog geen €16 per week kun je onbeperkt deelnemen aan Aquafitnesslessen én onbeperkt recreatie zwemmen op de uren dat het bad geopend is voor recreatie zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt € 64,00 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van 5 euro.

Lestijden

Tabaqua wordt gegeven op donderdag van 19.15 tot 20.00 uur.