Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Swimming Obese

Zwem- en beweegprogramma ‘Swimming Obese’ verzorgen wij in samenwerking met vitaliteitscoach Anouk Kroone. Begin 2013 ging Swimming Obese voor het eerst van start, en inmiddels hebben vele deelnemers het programma met groot succes afgesloten. Gemiddeld verloren zij zo’n 10-20 kg lichaamsgewicht in 3 maanden. En daar blijft het niet bij. Deelnemers rapporteren dat zij beter scoren op andere gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterol, én hebben geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

Programma

In dit 12 weeks programma staat zwemmen, buitensporten, gezonde verantwoorde voeding en plezier centraal inclusief een gezellige kookworkshop. Er is individuele begeleiding naast interactieve groepsbijeenkomsten.Dit programma reikt u handvatten die u uw leven lang kunt gebruiken. Wij begeleiden u op een leuke, uitdagende, laagdrempelige en enthousiaste wijze naar een energiek en
vitaal leven.

  • Wilt u geen dieet maar een structurele verandering van leefstijl?
  • Belemmert uw fysieke en mentale gezondheid uw functioneren en zou u deze willen verbeteren?
  • Bent na een dag helemaal op en zou u meer energie willen?
  • Sport u niet terwijl u weet dat het goed voor u is?
  • Wilt u afvallen, meer energie en uw algehele gezondheid verbeteren?
In deze 12 weken staat het blessurevrij bewegen centraal. Door te bewegen in zwemwater is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit het hoogst. Deze voordelen samen zijn de ideale voor beginnende en herstellende sporters.
Door een gevarieerd programma aan te bieden blijft de deelname leuk en uitdagend. Zo is er verschillende keuze in tijd, activiteit en intensiteit.Overzicht informatiebijeenkomsten en programma's

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle informatieavonden over Swimming Obese en de start- en einddata van de programma's.

Programma Swimming Obese 12 weken

Swimming Obese 12 weken


Informatiebijeenkomst Donderdag 12 januari 2017 Donderdag 23 maart 2017
Begin 19.00 uur 19.00 uur
Eind 20.00 uur 20.00 uur
Start programma Maandag 23 januari 2017 Maandag 3 april
Eind programma Zaterdag 15 april 2017 Zaterdag 24 juni