Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Aquafitness

Aquafitness is er in veel verschillende vormen, met of zonder muziek, in diep of ondiep water etc. Voor iedereen is er wel een goede en leuke les te volgen, wat uw niveau of conditie ook is. Wat alle vormen van aquafitness gemeen hebben, is dat u bij sporten in het water een ijzersterke conditie opbouwt en een strakker lichaam ontwikkelt, doordat (bijna) alle spieren gebruikt worden. Door de weerstand van het water verbrandt u wel 40% meer dan bij sporten op het land. Nog een voordeel van sporten in het water, is dat er door de opwaartse druk van het water minder belasting is op knie en enkel gewrichten. En dat door de masserende werking van het water spierspanningen verdwijnen.

Zwembad Hoornse Vaart biedt verschillende vormen van aquafitness zoals, aquajoggen, aquarobics, conditiezwemmen, en Swimming Obese. Kom gezellig eens mee doen bij een van onze aquafitnesslessen en ervaar de voordelen van sporten in het water

Tarieven

  • Voor 57 euro kun je gedurende 10 weken 8 lessen volgen. Een gemiste les mag in dezelfde week worden ingehaald, mits er plek is in de groep.
  • Voor 64 euro per 4 weken kunt u onbeperkt deelnemen aan alle Aquafitnesslessen. Bij het Onbeperkt Aquafitness heeft u keuze uit maar liefst 22 verschillende lessen. Uw kaart is geldig in zowel zwembad De Hout en Hoornse Vaart.
  • U kunt ook kiezen voor losse lessen in plaats van een abonnement, een losse les kost 8,50 euro.

Proefles en inschrijven

Inschrijven is niet nodig; u kunt een gratis proefles aanvragen bij de kassa, via 072-5489376 of zweminfo@alkmaarsport.nl. Als u na de proefles ervoor kiest om de activiteit te gaan volgen kunt u bij de kassa een leskaart kopen.